Vestavná myčka nádobí Mora IM655, 60cm, 13sad

Vestavná myčka nádobí Mora IM655, 60cm, 13sad
Vestavná myčka nádobí Mora IM655, 60cm, 13sad
Vestavná myčka nádobí Mora IM655, 60cm, 13sad
Vestavná myčka nádobí Mora IM655, 60cm, 13sad
9 990 9 990 2014
9 990,- Kč

Původní cena: 9 990,- Kč


Hodnocení:


Vestavná myčka nádobí Mora IM655, 60cm, 13sad z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná myčka nádobí Mora IM655, 60cm, 13sad .

Detailní informace

Vestavná integrovaná myčka nádobí Mora IM 655 Plně integrovaná myčka nádobí Mora IM 655 se stane skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni. O nádobí se stará šetrně, rychle a efektivně. Její hlučnost dosahuje maximální hodnoty 47 dB, takže vás nebude rozptylovat příliš rušivými zvuky. Myčka nabízí spoustu užitečných vychytávek a funkcí, které vám zjednoduší život. Například díky bezpečnostnímu systému Total AquaStop nemusíte mít obavy z vytopení. Požadované nastavení provedete tlačítkovým ovládáním s displejem. Velká vnitřní kapacita Myčka nabízí celk...em 5 programů, ze kterých si zcela jistě vždy vyberete vhodný v danou chvíli. 2 úložné koše umožňují mytí až 13 jídelních souprav najednou. Taková kapacita hravě uspokojí potřeby i větší rodiny. Odložený start Využijte funkci odložený start. Nastavte jej například před spaním, aby se myčka spustila až po vašem ranním odchodu do práce, a nerušila vás tak během noci. Výčet praktických funkcí a mycích programů úsporný ECO program · univerzální (60°C) · intenzivní (70 °C) · rychlý hodinový · sklo SpeedWash (pro zkrácení délky programu) · extra sušení · samočisticí program · ExtraHygiene (program při teplotě 75 °C pro odstranění většiny bakterií) odložený start (0-24 hod) · ukazatel zbytkového času · indikátor soli · indikátor oplachovacího prostředku S Total AquaStop se nemusíte bát vytopení Velmi užitečnou výbavou myčky Mora IM 655 je bezpečnostní systém Total AquaStop, který brání úniku vody. Dvouvrstvá přívodní hadice s bezpečnostním ventilem bude vaši myčku chránit před poškozením vodou. Díky této ochraně můžete nechat zařízení pracovat i bez dozoru. Pokud Total AquaStop zachytí vytékající vodu, automaticky zastaví její další přívod do myčky a současně odčerpá zbytkovou vodu pryč ze spodku spotřebiče.

Produkt je výrobek značky Mora ,distribuovaný s EAN kódem 8590371076565.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mora, Kuchyně a jídelny Mora, Kuchyňské spotřebiče Mora, Myčky nádobí Mora.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 817 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná myčka nádobí Mora IM655, 60cm, 13sad a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mora a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mora najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná myčka nádobí Mora IM655, 60cm, 13sad
Právě si prohlížíte...

9990,- Kč