Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná myčka nádobí Mora IM565, 45cm, 9sad OBAL POŠKOZEN

Vestavná myčka nádobí Mora IM565, 45cm, 9sad OBAL POŠKOZEN
Vestavná myčka nádobí Mora IM565, 45cm, 9sad OBAL POŠKOZEN
Vestavná myčka nádobí Mora IM565, 45cm, 9sad OBAL POŠKOZEN
Vestavná myčka nádobí Mora IM565, 45cm, 9sad OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná myčka nádobí Mora IM565, 45cm, 9sad OBAL POŠKOZEN z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná myčka nádobí Mora IM565, 45cm, 9sad OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal.Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek. Vestavná myčka Mora IM 565Úsporná, plně integrovaná myčka Mora IM 565 je ideálním řešením do menších bytů. S šířkou 45 cm vám v kuchyni nezabere příliš mnoho prostoru a uspokojí potřeby domácností s nižším počtem osob. S touto myčkou se můžete těšit z několika užitečných vychytávek a funkcí. Například AUTO program se díky pokročilé senzorové technologii vždy přizpůsobí jakkoli znečištěnému nádo...bí a před každým cyklem individuálně nastaví parametry mytí pro dosažení dokonalých výsledků. A pokud máte doma oblíbené sklenice, kterým byste pro jejich křehkost rádi věnovali potřebnou péči, využijte speciální program pro sklo. Šířka pouhých 45 cm Myčka je prostorově nenáročná, s šířkou pouhých 45 cm a konstrukcí přizpůsobenou pro vestavbu do kuchyňské linky nebude překážet ani v menší místnosti. Vnitřní prostor tvoří 2 zásuvky, které pojmou celkem 9 jídelních souprav najednou. Čisté nádobí stále k dispozici Při snaze omezit zbytečnou spotřebu energie i vody nemusíte nutně myčku zcela naplnit. Potřebujete-li mít co nejdříve k dispozici i menší množství čistého nádobí, stačí využít program 1/2 náplň. Zamezíte tak plýtvání vašimi penězi i drahocenným časem, protože tento program běží podstatně kratší dobu. SušeníPlus Při zvolení funkce SušeníPlus se dvířka po ukončení mycího cyklu automaticky pootevřou, aby pára mohla unikat ven. Díky tomu je následný sušící cyklus efektivnější a navíc energeticky úsporný. Extra tichý chod Hlučnost myčky dosahuje maximální hodnoty 45 dB, takže vás nebude rozptylovat příliš rušivými zvuky. S Total AquaStop se nemusíte bát vytopení Velmi užitečnou výbavou myčky Mora IM 565 je bezpečnostní systém Total AquaStop, který brání úniku vody. Díky této ochraně můžete nechat zařízení pracovat i bez dozoru. Pokud Total AquaStop zachytí vytékající vodu, automaticky zastaví její další přívod do myčky a současně odčerpá zbytkovou vodu pryč ze spodku spotřebiče. Funkce zůstává trvale aktivní po celou dobu životnosti myčky. Samočistící filtr Filtr myčky prochází automatickou údržbou, při které se očistí od nanesených zbytků jídla. Nedochází tedy k jeho ucpání, které by mohlo bránit správnému fungování spotřebiče.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003434739.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Neuvedeno, Kuchyně a jídelny Neuvedeno, Kuchyňské spotřebiče Neuvedeno, Myčky nádobí Neuvedeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

12 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vestavná myčka nádobí Mora IM565, 45cm, 9sad OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná myčka nádobí Mora IM565, 45cm, 9sad OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

9499,- Kč