Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná myčka nádobí Kluge KVD4511P, 45cm, 10sad

Vestavná myčka nádobí Kluge KVD4511P, 45cm, 10sad
Vestavná myčka nádobí Kluge KVD4511P, 45cm, 10sad
Vestavná myčka nádobí Kluge KVD4511P, 45cm, 10sad
Vestavná myčka nádobí Kluge KVD4511P, 45cm, 10sad

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná myčka nádobí Kluge KVD4511P, 45cm, 10sad z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná myčka nádobí Kluge KVD4511P, 45cm, 10sad .

Detailní informace

Vestavná myčka nádobí Kluge KVD4511P Hledáte do vaší kuchyňské linky vhodnou myčku, prostornou, praktickou a úspornou? Pak vás jistě zaujme model Kluge KVD4511P. Tento spotřebič široký 45 cm pojme celkem 10 jídelních souprav, o nádobí se stará šetrně a zároveň efektivně. Díky nízké spotřebě vody a energie během mytí se řadí do energetické třídy E. Odložený start Odložený start je dnes prakticky již samozřejmou funkcí myček. Jednoduše si zvolte požadovaný mycí program a k tomu přídavnou funkci pro odložení začátku mycího cyklu až o 19 hodin. Hor...ní příborová zásuvka Kromě horního a dolního koše se u této myčky můžete těšit také na flexibilní, vyjímatelnou příborovou zásuvku, kterou můžete naložit celou, nebo jen její libovolnou část. Příbory i drobné kuchyňské náčiní máte lehce přístupné a dobře se s nimi manipuluje. ECO Wash S touto myčkou nemusíte vždy zaplnit všechny koše, abyste zamezili plýtvání vodou. Využijte funkci ECO Wash v případě menšího množství špinavého nádobí a myčka zahájí úsporný provoz, který šetří čas, vodu i energii. Funkce ECO Wash nabízí celkem 3 režimy mytí: pouze v horním koši, pouze v dolním koši a v obou koších zároveň. Ve všech případech je použito menší množství vody a mycího prostředku, což ve výsledku znatelně zkracuje také dobu mytí. Turbo Fan Díky přídavnému systému vysoce výkonné nucené cirkulace vzduchu Turbo Fan, který účinně odvádí nasycený vlhký vzduch, bude vaše nádobí dokonale suché během několika málo okamžiků. Už žádné zdlouhavé čekání, vaše nádobí je prakticky okamžitě připravené k dalšímu použití nebo uložení do skříňky.

Produkt je výrobek značky Kluge ,distribuovaný s EAN kódem 8588008223079.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kluge, Kuchyně a jídelny Kluge, Kuchyňské spotřebiče Kluge, Myčky nádobí Kluge.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 820
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Vestavná trouba Kluge KTE1020B

Velikost 392 mm / Černá / Kluge
9 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vestavná myčka nádobí Kluge KVD4511P, 45cm, 10sad a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kluge a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kluge najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná myčka nádobí Kluge KVD4511P, 45cm, 10sad
Právě si prohlížíte...

10749,- Kč