Vestavná myčka nádobí Bosch SMV4EVX15E, 60 cm, 13 sad

Vestavná myčka nádobí Bosch SMV4EVX15E, 60 cm, 13 sad
Vestavná myčka nádobí Bosch SMV4EVX15E, 60 cm, 13 sad
Vestavná myčka nádobí Bosch SMV4EVX15E, 60 cm, 13 sad
Vestavná myčka nádobí Bosch SMV4EVX15E, 60 cm, 13 sad
17 759 16 959 1316
17 759,- Kč

Původní cena: 16 959,- Kč


Hodnocení:


Vestavná myčka nádobí Bosch SMV4EVX15E, 60 cm, 13 sad z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná myčka nádobí Bosch SMV4EVX15E, 60 cm, 13 sad .

Detailní informace

Vestavná myčka nádobí Bosch SMV4EVX15E Zajistěte si vysoce úsporné mytí nádobí pro celou rodinu s vestavnou myčkou nádobí Bosch SMV4EVX15E. Myčka s velkou kapacitou až na 13 sad nádobí si najde místo v každé větší domácnosti, která ocení i množství moderních funkcí včetně automatického otevírání dveří EfficientDry pro lepší výsledky sušení, velice tichý provoz Silence Plus s hlučností pouhých 44 dB nebo možnost hlasového ovládání po spárování s aplikací Home Connect. Flexibilní koše VarioFlex Správné ukládání nádobí do myčky může být pořádná vý...zva. Tuto činnost vám však výrazně usnadní koše Vario Flex s osmi pohyblivými prvky v horním koši a dokonce devíti pohyblivými prvky ve spodním koši. Ty zajišťují lepší stabilitu nádobí a tím jej chrání proti poškození. Efektivnější způsob sušení Neradi vykládáte z myčky nádobí, které ještě není suché, nebo je příliš horké? S funkcí EfficientDry, která zajistí otevření dveří myčky po ukončení mycího programu, vylepšuje myčka proces sušení, díky čemuž už nebudete při skládání nádobí jej muset ještě otírat. Příborová zásuvka VarioDrawer Také se vám často stávalo, že se vám do myčky nevejde ještě posledních pár kusů nádobí? Praktická příborová zásuvka VarioDrawer v horní části myčky poskytuje místo navíc a kromě ukládání příborů nabízí i prostor pro malé kuchyňské potřeby nebo espresso šálky. Extrémně tichý provoz Chcete po návratu z práce dát mýt nádobí a přitom si užívat ničím nerušený večer? Díky technologii Silence Plus zaujme myčka nádobí Bosch mimořádně tichým provozem s hlučností pouhých 44 dB, díky čemuž zůstane vaše kuchyně nadále klidným místem. Funkce Oblíbený program Velice zajímavou novinkou je funkce Oblíbený program, která vám umožní zvolit si kombinaci nejpoužívanějšího programu a přídavné funkce. Jedním dotykem si tak zajistíte ideální způsob mytí nádobí přesně podle vašich potřeb. Inteligentní ovládání Pořiďte si domů inteligentní spotřebič, který vám usnadní každodenní činnosti. Myčka nádobí Bosch vám se svou aplikací Home Connect nejenže umožní využívat hlasové ovládání skrze asistenta Amazon Alexa, ale nabídne vám i možnost sledovat vaši spotřebu tablet nebo zasílat automatická oznámení do mobilního telefonu s informacemi o stavu mycího programu.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005313792.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Myčky nádobí Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

26 990,- Kč
23 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vestavná myčka nádobí Bosch SMV4EVX15E, 60 cm, 13 sad a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná myčka nádobí Bosch SMV4EVX15E, 60 cm, 13 sad
Právě si prohlížíte...

17759,- Kč