Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná myčka nádobí Bosch SGU4HVS31E, 60cm, 13sad VADA VZHLEDU,

Vestavná myčka nádobí Bosch SGU4HVS31E, 60cm, 13sad VADA VZHLEDU,
Vestavná myčka nádobí Bosch SGU4HVS31E, 60cm, 13sad VADA VZHLEDU,
Vestavná myčka nádobí Bosch SGU4HVS31E, 60cm, 13sad VADA VZHLEDU,
Vestavná myčka nádobí Bosch SGU4HVS31E, 60cm, 13sad VADA VZHLEDU,

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná myčka nádobí Bosch SGU4HVS31E, 60cm, 13sad VADA VZHLEDU, z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná myčka nádobí Bosch SGU4HVS31E, 60cm, 13sad VADA VZHLEDU, .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má defromace. Technologie ActiveWater Proplachovací technologie ActiveWater myčky Bosch SGU4HVS31E maximalizuje účinnost a zajišťuje ekologické oplachování pro dokonale čisté nádobí. Cíleným rozložením vody, optimalizovanou filtrační technologií, rychlejším ohříváním a vyšší výkonností čerpadla zajišťující lepší cirkulaci vody šetříte vodu a energii. AquaStop Systém AquaStop vlastní dvouvrstvou přívodní hadici, bezpečnostní ventil a podlahovou vanu s plovákovým spínačem zajišťující 100% ochranu proti... poškození vodou. Velmi tichý provoz Vestavná myčka nádobí Bosch SGU4HVS31E je vybavená motorem Eco Silence Drive, který vysoký výkon mytí při nízkých emisích hluku. Je vybaven bezkartáčovým, energii šetřícím motorem, který optimálně snižuje hluk vznikající třením a zajišťuje plynulejší a tišší provoz. Automatický program Automatický program sám zvolí množství vody, teplotu i délku mycího programu a to v závislosti na míře zašpinění nádobí. Senzory detekují stupeň zašpinění a dle toho následně automaticky nastaví program k mytí. Dávkovací asistent S dávkovacím asistentem bude zajištěno optimální a tiché mytí. Čisticí prostředek se přesune ze zásobníku na čisticí prostředky do speciální záchytné misky v horní části koše, kde se zcela rozpustí. Příborová zásuvka Myčka obsahuje krom dvou košů na nádobí také příborovou zásuvku VarioDrawer, která se nachází v horní části nad vrchním košem. Jedná se o zásuvku, do které snadno naskládáte veškeré příbory a nádobí menších rozměrů, jako jsou metličky či šálky na espresso. Programy Myčka má celkem 6 mycích programů: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intenzivní 70 °C, Hodinový 65 °C, Tichý 50 °C, Oblíbený a 3 speciální funkce: Extra sušení, SpeedPerfect+ a Poloviční náplň.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 2001003401205.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Myčky nádobí Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná myčka nádobí Bosch SGU4HVS31E, 60cm, 13sad VADA VZHLEDU, a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná myčka nádobí Bosch SGU4HVS31E, 60cm, 13sad VADA VZHLEDU,
Právě si prohlížíte...

13407,- Kč