Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná myčka nádobí Beko Beyond 60cm s SlideFit+ panty a AquaIntense BDIN38524Q

Vestavná myčka nádobí Beko Beyond 60cm s SlideFit+ panty a AquaIntense BDIN38524Q

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná myčka nádobí Beko Beyond 60cm s SlideFit+ panty a AquaIntense BDIN38524Q z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

SIKOZískejte tento produkt se slevou z obchodu SIKO a budete spokojení s dodaným Vestavná myčka nádobí Beko Beyond 60cm s SlideFit+ panty a AquaIntense BDIN38524Q .

Detailní informace

Plně vestavná myčka s 8 programy umyje i nejpřipečenější zbytky díky speciálnímu rameni AquaIntense®. Program HygieneIntense zase v jednom kroku nádobí umyje, ale i odstraní až 99,99 % virů a bakterií. Příborová přihrádka umožní získat větší prostor ve spodním koši a praktická funkce Fast+ zkrátí mycí program, když spěcháte. Pro její dlouhou životnost a spolehlivý provoz je vybavená ProSmart™ invertorovým motorem. Vhodná pro kuchyně Ikea Metod. Návod naleznete zde. 8 programů: Auto program, AquaFlex, Intensive70, Eco50, Delicate40, Quick& Shin...e, Mini, Předmytí Parametry produktu Prod. číslo: 7619203977 Standardní myčky 3. sprchování: tryska Aquastop: ano Automatické otevření dveří: ne Energ. třída (A - G): E Funkce extra sušení Steam Gloss: ano Funkce tablety All in One: ano GlassCare systém: mechanický Hlučnost (dB): 44 Ionizér: ne Odložený start: 0,5-24 hod Počet programů: 8 Počet sad nádobí: 15 Počet teplot: 5 Příborová zásuvka: skládací Flexi Příslušenství: Držák na mytí plechů Spotřeba energie na 100 cyklů (kWh): 97 Spotřeba vody na cyklus (l): 9.5 Sprchovací úrovně: 3 Sušení: turbo sušení Vnitřní osvětlení: ne Výškově nastavitelný horní koš: Acrobat nastavitelný do 3 poloh Rozměry Hloubka (cm): 55 Šířka (cm): 60 Výška (cm): 81.8 Chytrá aplikace HomeWhiz Chytrá aplikace HomeWhiz: ne

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842435171.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Beko, Kuchyně a jídelny Beko, Kuchyňské spotřebiče Beko, Myčky nádobí Beko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná myčka nádobí Beko Beyond 60cm s SlideFit+ panty a AquaIntense BDIN38524Q a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná myčka nádobí Beko Beyond 60cm s SlideFit+ panty a AquaIntense BDIN38524Q
Právě si prohlížíte...

12850,- Kč