Vestavná myčka nádobí Beko BDIN38643C

Vestavná myčka nádobí Beko BDIN38643C
Vestavná myčka nádobí Beko BDIN38643C
Vestavná myčka nádobí Beko BDIN38643C
Vestavná myčka nádobí Beko BDIN38643C
11 669 11 669 1857
11 669,- Kč

Původní cena: 11 669,- Kč


Hodnocení:


Vestavná myčka nádobí Beko BDIN38643C z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná myčka nádobí Beko BDIN38643C .

Detailní informace

Dosáhne na všechny talíře Speciální rameno CornerIntense je udělané tak, aby při mytí dosáhlo do všech koutů myčky. Nádobí se umyje mnohem lépe, ať už je umístěné kdekoliv, a v rozích myčky nezůstanou nečistoty. Příborová zásuvka Horní příborová přihrádka je skvělým pomocníkem, který uvolní místo ve spodním koši. Díky vlastnímu ostřikování jsou příbory vždy čisté a spodní koš je volný například pro hrnce z přípravy nedělního oběda. Rychlá volba programů bez překlikávání Nové ovládání myček Beko je snadné a rychlé. Rovnou zvolíte program, který ...chcete spustit, zaklapnete myčku a ta se pustí do práce. Sbohem úmorné klikání! Koš, co nastavíte, i když je plný nádobí Nepřendavejte plnou myčku pokaždé, když se tam něco nevejde. Koš Acrobat můžete snadno nastavit do tří výškových poloh a to, i když je po okraj naplněný nádobím. Plavte raději v moři než doma S hadicí AquaStop se nemusíte bát, že by při nehodě myčka vytopila vaši kuchyni. Pokud by došlo k porušení hadice, její ventil zastaví přívod vody, takže klidně pusťte myčku a vyražte k moři! Přirozené sušení Automatické otevření dveří SelfDry vypouští přebytečnou vlhkost z myčky po skončení programu. Díky tomu je nádobí dříve usušené a je připravené k uložení. Dezinfekce nádobí S programem HygieneIntense máte možnost zbavit vaše nádobí nejen zbytků jídla a jiných nečistot, ale s pomocí horké vody a páry také až 99,99 % virů a bakterií. Elegantně ukáže, zda myje Jednotný design kuchyně s plně integrovanou myčku je pěkná věc, ale jak poznat, jestli myčka zrovna nemyje? LED signalizace provozu na podlahu je ideální řešení. Víte, kdy myčku neotevírat a přitom neruší pěkný design kuchyňské linky. Dlouhá životnost a nízké náklady Sice má ProSmart™ invertorový motor složitý název, ale důvod, proč ho myčky Beko mají, je jednoduchý - malá spotřeba, nízká hlučnost a dlouhá životnost. Myslíme tak na vaši peněženku i životní prostředí. Za 58 minut umyto i usušeno Plnohodnotný program, který za 58 minut umyje a usuší plnou myčku nádobí není sen, ale realita u myček Beko. Nečekejte dobu, když do hodinky můžete mít čisté nádobí připravené k servírování!

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842434389.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Beko, Kuchyně a jídelny Beko, Kuchyňské spotřebiče Beko, Myčky nádobí Beko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 818 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

20 990,- Kč
16 088,- Kč
Detail
10 490,- Kč
9 549,- Kč
Detail
11 870,- Kč
10 638,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vestavná myčka nádobí Beko BDIN38643C a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná myčka nádobí Beko BDIN38643C
Právě si prohlížíte...

11669,- Kč