Multifunkční nůž Supermarine Spitfire Fostex®

Multifunkční nůž Supermarine Spitfire Fostex®
399 399 637
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Multifunkční nůž Supermarine Spitfire Fostex® z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkové vybavení, multifunkční nástroje a nože, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Multifunkční nůž Supermarine Spitfire Fostex® .

Detailní informace

Supermarine Spitfire Fostex je multifunkční nůž s jedinečným designem legendární válečné stíhačky Spitfire. Nabízí mnoho užitečných funkcí pro cestování a volný čas.
Univerzální použitíTento zavírací kapesní nůž je uživatelsky přívětivý a mimořádně všestranný. Je vyroben z kvalitních materiálů a vybaven různými funkcemi, které mohou nabídnout pomoc v mnoha situacích. Skvěle se hodí na cestování, outdoorové aktivity i pro každodenní použití.
Funkce V kompaktním těle najdete tyto nástroje: otvírák na konzervy, odstraňovač... izolace z drátů, otvírák na lahve, malý šroubovák, vývrtku, nůž, pinzetu, šídlo, šroubovák, kroužek na klíče a párátko.
Pocta hrdinům 
Série Fostex WWII je speciální edice nožů. S řadou WWII se Fostex zaměřil na vývoj jedinečných retro produktů souvisejících s rozhodujícími a klíčovými událostmi druhé světové války. 
Benefity, o kterých musíte vědět:multifunkční použitílehký a kompaktní10 užitečných nástrojůjedinečný designsérie Fostex WWII očko pro zavěšení

Produkt je výrobek značky Fostex Garments®.

Procházet zboží z kategorie Sport Fostex Garments®, Outdoorové aktivity Fostex Garments®, Kempování a turistika Fostex Garments®, Kempinkové vybavení Fostex Garments®, Multifunkční nástroje a nože Fostex Garments®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Multifunkční nůž Supermarine Spitfire Fostex® a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkové vybavení sleva, multifunkční nástroje a nože sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fostex Garments® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fostex Garments® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Multifunkční nůž Supermarine Spitfire Fostex®
Právě si prohlížíte...

399,- Kč