Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

VESTFROST VR-FF372-2H0D

VESTFROST VR-FF372-2H0D

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


VESTFROST VR-FF372-2H0D z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným VESTFROST VR-FF372-2H0D .

Detailní informace

Šuplíkový mrazák VESTFROST VR-FF372-2H0D:
Šuplíkový mrazák VESTFROST VR-FF372-2H0D vás na první pohled zaujme svým moderním pojetím a elegantním zpracováním v šedé barvě se speciálním V-Move madlem. Vnitřní prostor mrazáku ukrývá velkorysý objem s celkovou kapacitou 278 litrů. Uvnitř šuplíkového mrazáku VESTFROST VR-FF372-2H0D naleznete 5 zásuvek a 2 skleněné police. Mezi hlavní přednosti lednice patří bezesporu NoFrost technologie a Twisted Icematic tvořítkem na led. Vhod vám přijde také Super Freez...e funkce. Pokud se vám stane, že zapomenete zavřít dveře nebo nedojde k jejich plnému dovření, po krátké době se spustí alarm nezavřených dveří.
Klíčové vlastnosti šuplíkového mrazáku VESTFROST VR-FF372-2H0DTechnologie NoFrost Šedé provedení mrazáku VR-FF372-2H0DSuper Freeze funkceNerezové rohové lišty se snadnou údržbouUžitečný alarm otevřených dveříŠuplíkový mrazák s kapacitou 278 litrůKvalitní skleněné policeTvořítko na kostky ledu Twisted IcematicMraznička VR-FF372-2H0D je rozdělena 2 policemiK dispozici má 5 zásuvekPohodlné nastavení všech funkcíTechnologie NoFrostMrazák VESTFROST VR-FF372-2H0D disponuje technologií NoFrost, která umí rovnoměrně rozložit teplotu, díky čemuž se nebudete muset o mrazák tolik starat. Ventilátor v mrazáku VESTFROST VR-FF372-2H0D zabraňuje tvorbě námrazy v mrazicím prostoru — odmrazování tam probíhá automaticky.Mrazák VESTFROST VR-FF372-2H0D vám umožní změnit panty u dveříVelkou výhodou mrazáku VESTFROST VR-FF372-2H0D je zaměnitelné zavěšení dveří. Spotřebič díky tomu můžete umístit do nejrůznějších míst, jelikož možnost změny směru otevírání dveří je nesmírně praktická záležitost.Mrazák VESTFROST VR-FF372-2H0D představuje ideální řešení pro menší kuchyněVelkou výhodou mrazáku VESTFROST VR-FF372-2H0D je otevírání dveří bez náběhu. Spotřebič tak můžete bez obav využít i jako vestavbu. Tato funkce je využitelná pouze při použití u modelů bez mechanického madla.Nerezové rohové lišty se snadno čistíVnitřní prostor šuplíkového mrazáku VESTFROST VR-FF372-2H0D je opatřen kvalitními nerezovými lištami, které jemně podtrhnou moderní design mrazáku. Nerezové provedení zajistí dlouhou životnost a snadnou údržbu. Lednici VESTFROST VR-FF372-2H0D doplňují praktické skleněné police.Perfektně řešený vnitřní prostor mrazáku VESTFROST VR-FF372-2H0DMrazák VESTFROST VR-FF372-2H0D vám poskytne mrazící prostor s objemem 278 l. Ve spotřebiči tak pohodlně uskladníte veškeré zakoupené potraviny. Mraznička VESTFROST je rozdělena 2 policemi, které si můžete uzpůsobit podle svých potřeb. Součástí je také 5 zásuvek pro zajištění maximálního přehledu o uložených potravinách.Pohodlné nastavení všech funkcí mrazáku VESTFROSTSnadné ovládání je klíčovým prvkem. Při nastavování mrazáku VESTFROST VR-FF372-2H0D si nebudete muset s ničím lámat hlavu, vše totiž upravíte k obrazu svému snadno a rychle. Mrazák vám umožní pohodlné nastavení všech funkcí, které nabízí. Nastavit si lze praktickou funkci Super Freeze či režim Eco.VESTRFOST VR-FF372-2H0D mraznička se speciálním tvořítkem leduVychutnejte si osvěžující nápoje kdykoliv budete mít chuť. K přípravě vám pomůže speciální tvořítko na kostky ledu Twisted Icematic, které disponuje kapacitou až pro 384 kostek denně. Tvořítko se nachází v horní části mrazáku VR-FF372-2H0D. 

Produkt je výrobek značky Vestfrost ,distribuovaný s EAN kódem 5901138702031.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Vestfrost, Kuchyně a jídelny Vestfrost, Kuchyňské spotřebiče Vestfrost, Mrazničky Vestfrost.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

12 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

VESTFROST VR-FF372-2H0D a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vestfrost a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vestfrost najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VESTFROST VR-FF372-2H0D
Právě si prohlížíte...

21990,- Kč