Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná mraznička Whirlpool AFB 8281

Vestavná mraznička Whirlpool AFB 8281
Vestavná mraznička Whirlpool AFB 8281
Vestavná mraznička Whirlpool AFB 8281
Vestavná mraznička Whirlpool AFB 8281

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná mraznička Whirlpool AFB 8281 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná mraznička Whirlpool AFB 8281 .

Detailní informace

Vestavná mraznička Whirlpool AFB 8281 Malá a šikovná jednodveřová mraznička Whirlpool AFB 8281 je pro své kompaktní rozměry navržena na vestavbu do kuchyňské skříňky pod pracovní desku. Tam budete mít vždy rychlý a jednoduchý přístup ke všemu, co právě potřebujete. S hladinou hluku pouhých 40 dB vás navíc nebude mrazák rozptylovat rušivými zvuky. Potraviny pro zmrazení s přehledem uskladníte ve 2 zásuvkách a jedné přihrádce s výklopnými dvířky. Mrazák, který pojme celkem 91 l objemuje za 24 h schopen zmrazit 10 kg potravin a v případě výpadku p...roudu udrží stálou teplotu až 27 hodin. Rychlá a snadná výroba ledu Součástí mrazáku Whirlpool AFB 8281 je speciální zařízení Quick Ice, se kterým budete mít vyrobené kostky ledu už za půl hodiny!

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437045752.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Kuchyně a jídelny Whirlpool, Kuchyňské spotřebiče Whirlpool, Mrazničky Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

10 289,- Kč
Detail

Šuplíkový mrazák Beko B3RMFNE314XB

Velikost 1865 mm / Nerezová ocel / Beko
14 389,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vestavná mraznička Whirlpool AFB 8281 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná mraznička Whirlpool AFB 8281
Právě si prohlížíte...

9511,- Kč