Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Šuplíkový mrazák Bosch GSN33VLEP

Šuplíkový mrazák Bosch GSN33VLEP
Šuplíkový mrazák Bosch GSN33VLEP
Šuplíkový mrazák Bosch GSN33VLEP
Šuplíkový mrazák Bosch GSN33VLEP

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Šuplíkový mrazák Bosch GSN33VLEP z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Šuplíkový mrazák Bosch GSN33VLEP .

Detailní informace

Šuplíkový mrazák Bosch GSN33VLEP Šuplíkový mrazák Bosch GSN33VLEP se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší domácnosti. Nabízí kapacitu 225 l, která poskytuje dostatečný prostor pro uskladnění vašich potravin. Energetická třída tohoto mrazáku je E, což ušetří vaše finance. Stop námraze NoFrost technologie zamezí vzniku námrazy, která se těžko odstraňuje, což ušetří váš čas. MultiAir Flow se stará o rovnoměrnou distribuci chladného vzduchu do všech koutů mrazničky a zajišťuje dokonalé podmínky pro skladování potravin. Vnitřní úspořádání Vnitř...ní prostor je rozdělen 4 zásuvkami a 3 poličkami. Zásuvky jsou průhledné, takže snadno uvidíte dovnitř, což bude vést k ulehčení hledání. Poličky jsou vyrobeny z tvrzeného skla, takže na ně s přehledem můžete pokládat i těžší nádobí. Skvělé skladnovací podmínky SuperMrazení se postará o čerstvě přidané potraviny, které budou rychleji zmraženy, tak aby si uchovaly svou chuť, nutriční hodnoty a déle vydržely. Spotřebiče s automatickým mrazením se po dosažení požadované teploty vrátí zpět do běžného provozu, čímž se předchází plýtvání energií. Zásuvka BigBox Zásuvka na hluboce zmražené potraviny pro praktické uspořádání již zmražených potravin nebo potravin o velkém objemu, např. dortů nebo pizz. Nezáleží na tom, zda musíte zajistit narozeniny pro své děti nebo zmrazit svatební dort. V zásuvce BigBox najdete vždy dostatek místa pro velké mražené potraviny.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005247974.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Mrazničky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 899,- Kč
Detail
12 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Šuplíkový mrazák Bosch GSN33VLEP a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Šuplíkový mrazák Bosch GSN33VLEP
Právě si prohlížíte...

19809,- Kč