Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PHILCO PF 2272

PHILCO PF 2272

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PHILCO PF 2272 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným PHILCO PF 2272 .

Detailní informace

Šuplíkový mrazák PHILCO PF 2272:
Šuplíkový mrazák PHILCO PF 2272Toužíte po zlepšováku do vaší domácnosti, který vám ulehčí každodenní život? Vsaďte na šuplíkový mrazák značky PHILCO a záhy zjistíte, že výrazně ušetří váš rozpočet a to díky úsporné energetické třídě A++. Větší přehlednost při ukládání a hledání potravin zajistí existence 7 zásuvek včetně zásuvky XXL. Model PF2272 si vás získá i řadou dalších vychytávek, mezi něž patří třeba skutečně solidní mrazicí výkon 12 kg / 24 h, nízká hlučnost 41 dB a velký využitelný objem 227 l. Při... výpadku proudu udrží spotřebič uskladněné potraviny zmrazené až 20 hodin.
227 lObjem mrazáku41 dBHlučnostA++Energetická třída
Antibakteriální madloMadlo i těsnění dveří obsahuje příměsi antibakteriálních prvků, které aktivně snižují množství bakterií v prostoru mrazničky.
Záměna otevírání dveříNevyhovuje vám základní směr otevírání dveří? U spotřebičů značky PHILCO to lze jednoduše změnit. Montáž opačného otevírání dveří je rychlá a snadná.
LED osvětleníDokonalý přehled o všech potravinách v mrazáku PHILCO PF 2272 vám zajistí LED osvětlení.
Mrazicí výkonKvalitní izolace mrazáku PHILCO ve spojení s výkonným kompresorem jsou skvělé předpoklady pro hluboké zamrazení potravin už za 24 hodin.
Akumulační dobaPři výpadku elektrické energie se o potraviny nemusíte obávat. Spotřebiče PHILCO mají totiž extra dlouhou akumulační dobu.Transparentní zásuvkyPřehledný zásuvkový systém vám pomůže rychle najít potřebnou surovinu. Díky tomu bude mrazák kratší dobu otevřený, čímž ušetříte drahocennou elektrickou energii.XXL zásuvkaNadstandardně rozměrná zásuvka dovolí uložit velké kusy potravin.

Produkt je výrobek značky Philco ,distribuovaný s EAN kódem 8590669168378.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Philco, Kuchyně a jídelny Philco, Kuchyňské spotřebiče Philco, Mrazničky Philco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PHILCO PF 2272 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PHILCO PF 2272
Právě si prohlížíte...

13739,- Kč