Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MIDEA MDRC345FEF01

MIDEA MDRC345FEF01

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MIDEA MDRC345FEF01 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MIDEA MDRC345FEF01 .

Detailní informace

Pultový mrazák MIDEA MDRC345FEF01:MIDEA MDRC345FEF01PULTOVÝ MRAZÁKPokud hledáte pultový mrazák s velkorysým úložným prostorem, neměl by vaší pozornosti uniknout MIDEA MDRC345FEF01, který se vyznačuje energeticky úsporným provozem, inovovaným intuitivním elektronickým ovládáním s displejem a v neposlední řadě objemem 249 litrů. Jistě potěší funkce rychlého mrazení, nebo že jej v případě potřeby můžete využít i jako chladničku – termostat lze totiž nastavit v rozmezí od -30 °C do +10 °C.eLEKTRONICKÉ OVLÁDÁNÍFUNKCE CHLAZENíoBJEM 249 LITRŮPraktické... uspořádání a vyjímatelné plastové košePultový mrazák MIDEA MDRC345FEF01 umožňuje snadný přístup k uloženým potravinám, k čemuž přispívají i vyjímatelné koše. Mrazák se také díky tomu snadno čistí. Na vysokou teplotu uvnitř mrazáku MIDEA MDRC345FEF01 vás upozorní alarm. Díky funkci paměti dojde při výpadku napájení k uložení aktuálního nastavení provozního stavu. Po obnovení napájení tak bude chod pokračovat přesně podle nastavení před výpadkem.MIDEA MDRC345FEF01 disponuje funkcí super mrazeníOvládání zajišťuje přehledný ovládací panel s displejem zobrazujícím aktuální teplotu. Nechybí ani možnost volby jednotek teploty (°C / °F). Při vkládání většího množství potravin oceníte funkci super mrazení. Mrazák MIDEA MDRC345FEF01 je dodávaný v klasickém bílém provedení a je tak perfektní volbou do každého interiéru.Klíčové vlastnosti pultového mrazáku MIDEA MDRC345FEF01Funguje i jako chladničkaIntuitivní elektronické ovládáníSuper mrazeníEmise hluku šířeného vzduchem CVyjímatelné plastové košeCelkový objem 249 litrůRozsah teplot od -30 °C do +10 °CDětský zámekMožnost volby jednotek °C / °FFunkce paměti nastavení při výpadku napájeníKlasické bílé provedeníMrazící kapacita 11,5 kg / 24 h

Produkt je výrobek značky Midea.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Midea, Kuchyně a jídelny Midea, Kuchyňské spotřebiče Midea, Mrazničky Midea.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MIDEA MDRC345FEF01 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Midea a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Midea najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MIDEA MDRC345FEF01
Právě si prohlížíte...

7649,- Kč