LIEBHERR SIGN 3556

LIEBHERR SIGN 3556
52 990 52 990 1923
52 990,- Kč

Původní cena: 52 990,- Kč


Hodnocení:


LIEBHERR SIGN 3556 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIEBHERR SIGN 3556 .

Detailní informace

Vestavný mrazák LIEBHERR SIGN 3556:
Vestavný mrazák LIEBHERR SIGN 3556 se postará o uskladnění velkého množství potravin - objem prostoru pro mražené potraviny 217 l. Mrazák přitom nabízí mrazící výkon ve skutečně profesionální kvalitě. Disponuje technologií NoFrost, kdy z uložených potravin je odnímáno teplo pomocí cirkulace ledového vzduchu a vzdušná vlhkost je odváděna mimo úložný prostor mrazničky. Potraviny i interiér tak zůstávají vždy bez námrazy, čímž odpadne nutnost odmrazování. Boční panel mrazáku je navíc opatřený radi...átorem, který zabraňuje kondenzaci vlhkosti mezi spotřebiči a současně zamezuje poškození kuchyňské linky. O odchylkách teploty přitom informuje teplotní alarm, který vás pomocí zvukového i optického signálu upozorní na otevřené dveře či výpadek elektrického proudu. Kromě toho je mrazák vybavený rovněž klasickým dveřním alarmem.
Klíčové vlastnosti vestavného mrazáku LIEBHERR SIGN 3556Vestavný mrazák s objemem prostoru pro mražené potraviny: 217 lS beznámrazovou technologií NoFrostTeplo odnímáno cirkulací ledového vzduchuBoční panel zabraňující kondenzaci vlhkostiS integrovaným teplotním i dveřním alarmemS perfektně tlumeným zavíráním dveříLED osvětlení pro dokonalou viditelnost potravinLIEBHERR SIGN 3556 s LC displejemCelkem 8 úložných extra vysokých a vyjímatelných boxůS mrazicí kapacitou 18 kg za 24 hodinPraktická zásuvka na led opatřená těsnícím víkemMožnost změny otevírání směru dveříBarevné provedení: bíléLednice LIEBHERR SIGN 3556 disponuje dokonale tlumeným zavíráním dveříSoftSystem, který je integrovaný na dveřích mrazáku, tlumí pohyb při zavírání dveří a zajišťuje i při plném naložení vnitřku dvířek jejich skutečně jemné zavření. LED osvětlení kompaktně umístěné nad zásuvkami zase zaručí dokonalou viditelnost uložených potravin a osvětluje otevřené zásuvky mrazáku LIEBHERR. Jeho součástí je rovněž dotykový LC displej, který umožňuje snadné navolení elektronicky ovládaných funkcí. Nechybí ani dětská pojistka, ta zabrání nechtěným změnám nastavení.8 úložných boxů pro potravinyLIEBHERR SIGN 3556 je opatřený extra vysokými a vyjímatelnými úložnými boxy, které jsou navzájem kompaktní a dokola uzavřené. Jejich průhledná čela zajišťují perfektní přehled o uložených potravinách. K dispozici přitom máte celkem 8 boxů, do nichž uložíte skutečně značné množství potravin. Mrazák, který zvládne zmrazit až 18 kg potravin za 24 hodin, se o potraviny postará i v případě výpadku elektrického proudu, a to po dobu 14 hodin.
Dokonale praktický mrazákZajisté oceníte rovněž velkou zásuvku na led, kterou je možné snadno naplnit vodou, a to díky komfortně přístupnému plnícímu otvoru. Víko zásuvku bezpečně utěsní a je možné s ní tak manipulovat bez rozlití vody. Spotřebič lze také optimálně vyrovnat seřízením výškově nastavitelných předních opěr. Možnost změny otevírání dveří zase přispěje k dokonalé prostorové integraci a sladění s interiérem kuchyně. LIEBHERR SIGN 3556 nabízí skutečně skvělé řešení pro uchovávání zmrazených potravin.
NoFrostU lednice s NoFrost technologií jsou produkty mrazeny pomocí ochlazeného cirkulujícího vzduchu. Vzdušná vlhkost je odváděna ven, tudíž se potraviny nepokrývají námrazou. Přístroj se v pravidelných intervalech automaticky odmrazuje. Použití efektivních kompresorů, ve spojení se speciální elektronikou, činí používání nejen komfortní, ale i energeticky úsporné.FrostSafeBoxy v mrazící části lednice LIEBHERR SIGN 3556 jsou uzavřené a kompaktní. Při otevření dveří mrazáku a vysunutí boxu proto chlad tak rychle neuniká. Díky průhledným čelům navíc máte dokonalých přehled o potravinách uvnitř boxů.Zásuvka na ledVestavná lednice LIEBHERR SIGN 3556 disponuje praktickou zásuvkou na led s víčkem. Díky tomu se snáz plní a vy se ani nemusíte bát, že by voda z ní vytekla.Automatika SuperFrostFunkce slouží pro energeticky úsporné zmrazení, které zajistí zachování nutriční hodnoty zmrazených potravin. Velmi rychlé odebrání tepla a prudké snížení teploty má za...

Produkt je výrobek značky Liebherr ,distribuovaný s EAN kódem 4016803165248.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Liebherr, Kuchyně a jídelny Liebherr, Kuchyňské spotřebiče Liebherr, Mrazničky Liebherr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 990,- Kč
7 661,- Kč
Detail
13 358,- Kč
12 339,- Kč
Detail
15 990,- Kč
14 990,- Kč
Detail

LIEBHERR GN 4135

Použité / Liebherr
19 190,- Kč
Detail
5 749,- Kč
4 719,- Kč
Detail
10 289,- Kč
Detail
22 990,- Kč
15 990,- Kč
Detail
13 990,- Kč
12 990,- Kč
Detail
10 490,- Kč
7 389,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LIEBHERR SIGN 3556 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liebherr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liebherr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIEBHERR SIGN 3556
Právě si prohlížíte...

52990,- Kč