Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LIEBHERR SFNstd 529i

LIEBHERR SFNstd 529i

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LIEBHERR SFNstd 529i z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIEBHERR SFNstd 529i .

Detailní informace

Šuplíkový mrazák LIEBHERR SFNstd 529i:Šuplíkový mrazák LIEBHERR spadá do kategorie samostatně stojících mrazáků, díky čemuž nevyžaduje příliš složitou instalaci ani přestavbu interiéru. Šuplíkový mrazák disponuje perfektním systémem vnitřního uspořádání. Šuplíkový mrazák LIEBHERR SFNstd 529i se řadí do energetické třídy D. Roční spotřeba pak sahá na 198 kWh/annum. No frost systém zajišťuje neustálou cirkulaci vzduchu, redukuje tím vlhkost a námrazu. Displej umožňuje snadné ovládání při ovládání funkcí a teplot.
Pokud byste někdy potřeboval...i potraviny ihned zamrazit, potom určitě oceníte funkci rychlé zmrazení.
Zámek se vám bude hodit, když se váš mrazák nachází ve společné místnosti. Pokud jde o barvu, ta je u mrazáku LIEBHERR nerezová. Je potřeba počítat s jeho celkovou hmotností 85,5 kg. Klíčové přednosti šuplíkového mrazáku LIEBHERR SFNstd 529i V šuplíkovém mrazáku lze potraviny krásně utřídit Energetická třída:
D Roční spotřeba energie:
198 kWh LIEBHERR SFNstd 529i je vybaven funkcemi: no Frost, displej, rychlé zmrazení, zámek, dveřní alarm a LED osvětlení Objem: 278 l Rozměry mrazáku LIEBHERR jsou 185,5 × 60 × 66,5 cm (V׊×H) Chladivo typu R600a Emise hluku: B

Produkt je výrobek značky Liebherr ,distribuovaný s EAN kódem 4016803055914.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Liebherr, Kuchyně a jídelny Liebherr, Kuchyňské spotřebiče Liebherr, Mrazničky Liebherr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

10 289,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LIEBHERR SFNstd 529i a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liebherr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liebherr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIEBHERR SFNstd 529i
Právě si prohlížíte...

53990,- Kč