Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LIEBHERR GW 860

LIEBHERR GW 860

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LIEBHERR GW 860 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIEBHERR GW 860 .

Detailní informace

Šuplíkový mrazák LIEBHERR GW 860:Šuplíkový mrazák LIEBHERR se řadí mezi volně stojící modely mrazáků, proto ho v kuchyni budete moci umístit téměř kamkoliv. Šuplíkový mrazák poskytuje perfektní systém vnitřního utřídění. Kdyby vám přišlo vhod potraviny urychleně zamrazit, pak jistě oceníte funkci pro rychlé zmrazení. Pokud jde o barvu, ta je u mrazáku LIEBHERR bílá. Neměli byste zapomínat na jeho hmotnost 43,5 kg. Klíčové vlastnosti šuplíkového mrazáku LIEBHERR GW 860 Šuplíkový mrazák je velmi uspořádaný Roční spotřeba energie:
136,67 kWh/...annum LIEBHERR GW 860 obsahuje užitečné funkce jako například rychlé zmrazení Objem mrazáku je
102 l Rozměry mrazáku LIEBHERR jsou 85,1 × 60,2 × 62,8 cm (V׊×H) Chladivo typu R600a Emise hluku šířeného vzduchem: C Údaje uváděné na energetickém štítku chladniček/mrazniček a jejich kombinací: V záhlaví je uveden výrobce a model chladničky/mrazničky či jejich kombinace Škála energetických tříd (vlevo), konkrétní energetická třída spotřebiče (vpravo) kWh/annum: roční spotřeba energie Litry vlevo: dostupný objem pro mražené potraviny Litry vpravo: dostupný objem pro chlazené potraviny dB: úroveň hluku šířeného vzduchem vyjádřená v dB(A) a třída emisí hluku šířeného vzduchem __________________________________________________________________ Minimální doporučená velikost mrazicí části odpovídá zhruba 20 l na osobu, co se týče chladicí části, za doporučený je považován objem cca 50–70 l na osobu. Přípustná odchylka při ověřování všech chladících spotřebičů do domácnosti může být v případě objemu o 3 % vyšší (než je uvedená hodnota). V případě mrazícího výkonu, spotřeby energie a relativní vlhkosti o 10 % vyšší. V případě maximální hlučnosti pak uvedenou hodnotu nesmí překročit.

Produkt je výrobek značky Liebherr ,distribuovaný s EAN kódem 4016803077251.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Liebherr, Kuchyně a jídelny Liebherr, Kuchyňské spotřebiče Liebherr, Mrazničky Liebherr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

LIEBHERR GN 4135

Použité / Liebherr
19 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LIEBHERR GW 860 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liebherr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liebherr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIEBHERR GW 860
Právě si prohlížíte...

9989,- Kč