Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LIEBHERR GPesf 1476

LIEBHERR GPesf 1476

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LIEBHERR GPesf 1476 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIEBHERR GPesf 1476 .

Detailní informace

Šuplíkový mrazák LIEBHERR GPesf 1476:Šuplíkový mrazák LIEBHERR se řadí mezi volně stojící modely mrazáků, takže ho lze umístit téměř kamkoliv. Šuplíkový mrazák nabízí skvělý systém vnitřního utřídění. Šuplíkový mrazák LIEBHERR GPesf 1476 náleží do energetické třídy E. Roční spotřeba pak sahá na 171,14 kWh/annum. Pokud byste museli někdy potraviny ihned zamrazit, potom je tu pro vás funkce pro rychlé zmrazení. Mrazák děti nemohou omylem vypnout díky dětské pojistce.
Jestliže by vás zajímala také barva, ta je u mrazáku LIEBHERR nerezová. Při... případné manipulaci byste měli vzít v úvahu jeho celkovou hmotnost 41,1 kg. Hlavní vlastnosti šuplíkového mrazáku LIEBHERR GPesf 1476 Šuplíkové mrazáky dovolují krásně potraviny utřídit Energetická třída:
E Roční spotřeba energie:
171,14 kWh/annum LIEBHERR GPesf 1476 je vybaven funkcemi: rychlé zmrazení a dětská pojistka Objem mrazáku dosahuje 103 l Rozměry mrazáku LIEBHERR jsou 85,1 × 60,2 × 61 cm (V׊×H) Chladivo typu R600a Emise hluku: C

Produkt je výrobek značky Liebherr.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Liebherr, Kuchyně a jídelny Liebherr, Kuchyňské spotřebiče Liebherr, Mrazničky Liebherr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

LIEBHERR GN 4135

Použité / Liebherr
19 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LIEBHERR GPesf 1476 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liebherr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liebherr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIEBHERR GPesf 1476
Právě si prohlížíte...

12290,- Kč