Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LIEBHERR GNw 1860

LIEBHERR GNw 1860

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LIEBHERR GNw 1860 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIEBHERR GNw 1860 .

Detailní informace

Šuplíkový mrazák LIEBHERR GNw 1860:Šuplíkový mrazák LIEBHERR patří mezi samostatně stojící mrazáky, takže ho lze umístit téměř kamkoliv. Šuplíkový mrazák vám nabídne skvělý systém vnitřního roztřídění. Šuplíkový mrazák LIEBHERR GNw 1860 zapadá do
energetické třídy F. Roční spotřeba pak sahá na 307 kWh. No frost systém obstarává cirkulaci vzduchu, takže je snížena vlhkost a námraza. Displej umožňuje snadné ovládání při regulování funkcí a teplot. Kdyby vám přišlo vhod potraviny urychleně zamrazit, potom jistě oceníte funkci pro rychlé zmraz...ení. Pokud jde o barvu, ta je u mrazáku LIEBHERR bílá. Měli byste myslet i na jeho celkovou hmotnost 70,4 kg. Zásadní vlastnosti šuplíkového mrazáku LIEBHERR GNw 1860 Šuplíkové mrazáky umožňují potraviny perfektně uspořádat Energetická třída:
F Roční spotřeba energie:
307 kWh LIEBHERR GNw 1860 obsahuje užitečné funkce, mezi které patří no Frost, displej a rychlé zmrazení Objem: 269 l Rozměry mrazáku LIEBHERR jsou 184,1 × 60 × 63 cm (V׊×H) Emise hluku šířeného vzduchem: C

Produkt je výrobek značky Liebherr ,distribuovaný s EAN kódem 4016803076896.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Liebherr, Kuchyně a jídelny Liebherr, Kuchyňské spotřebiče Liebherr, Mrazničky Liebherr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LIEBHERR GNw 1860 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liebherr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liebherr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIEBHERR GNw 1860
Právě si prohlížíte...

18490,- Kč