Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LIEBHERR GN 3835

LIEBHERR GN 3835

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LIEBHERR GN 3835 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIEBHERR GN 3835 .

Detailní informace

Šuplíkový mrazák LIEBHERR GN 3835:Šuplíkový mrazák LIEBHERR řadíme mezi samostatně stojící mrazáky, takže ho lze umístit téměř kamkoliv. Šuplíkový mrazák nabízí perfektní systém vnitřního utřídění. Šuplíkový mrazák LIEBHERR GN 3835 spadá do energetické třídy D. Roční spotřeba pak sahá na 182,91 kWh/annum. No frost systém neustále cirkuluje vzduch , tudíž je snížena vlhkost a námraza. Displej slouží k jednoduchému ovládání při nastavování teploty či funkcí.
Pokud občas potřebujete potraviny zmrazit ihned, zajisté tedy využijete funkci pro r...ychlé zmrazení. Mrazák není možné vypnout omylem, má totiž dětskou pojistku. Jeho předností je to, že se dokáže sám odmrazit. Pokud by vás zajímala také barva, ta je u mrazáku LIEBHERR bílá. Neměli byste zapomínat na jeho hmotnost 79 kg. Hlavní vlastnosti šuplíkového mrazáku LIEBHERR GN 3835 Se šuplíkovým mrazákem budou potraviny krásně roztříděné Energetická třída:
D Roční spotřeba energie:
182,91 kWh/annum LIEBHERR GN 3835 poskytuje funkce, mezi které patří no Frost, samoodmrazování, displej, rychlé zmrazení, dětská pojistka, dveřní alarm a LED osvětlení Objem: 221 l Rozměry mrazáku LIEBHERR jsou 135 × 70 × 75 cm (V׊×H) Uvnitř mrazáku se nachází chladivo typu R600a Emise hluku: C

Produkt je výrobek značky Liebherr ,distribuovaný s EAN kódem 4016803055259.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Liebherr, Kuchyně a jídelny Liebherr, Kuchyňské spotřebiče Liebherr, Mrazničky Liebherr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LIEBHERR GN 3835 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liebherr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liebherr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIEBHERR GN 3835
Právě si prohlížíte...

28990,- Kč