Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LIEBHERR GN 2835

LIEBHERR GN 2835

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LIEBHERR GN 2835 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIEBHERR GN 2835 .

Detailní informace

Šuplíkový mrazák LIEBHERR GN 2835:Šuplíkový mrazák LIEBHERR spadá do kategorie volně stojících mrazáků, budete ho tak moci umístit téměř kamkoliv. Šuplíkový mrazák vám umožní potraviny jednoduše uspořádat. Šuplíkový mrazák LIEBHERR GN 2835 přísluší do energetické třídy E. Roční spotřeba pak sahá na 208,46 kWh/annum. No frost systém se stará o neustálou cirkulaci vzduchu, čímž dochází ke snížení vlhkosti a námrazy.
Displej umožňuje snadné ovládání při nastavování teploty či funkcí.
Pokud často potřebujete potraviny zmrazit ihned po nák...upu, potom je tu pro vás funkce pro rychlé zmrazení. Díky dětské pojistce nemůže dojít k nechtěnému vypnutí mrazáku dětmi. U tohoto modelu zajisté oceníte to, že se dokáže sám odmrazit. Co do barvy, ta je u mrazáku LIEBHERR bílá. Při případné manipulaci byste měli vzít v úvahu jeho celkovou hmotnost 60,8 kg. Hlavní přednosti šuplíkového mrazáku LIEBHERR GN 2835 Šuplíkový mrazák je velmi uspořádaný Energetická třída:
E Roční spotřeba energie:
208,46 kWh/annum LIEBHERR GN 2835 obsahuje užitečné funkce, mezi které patří no Frost, samoodmrazování, displej, rychlé zmrazení a dětská pojistka Objem mrazáku: 161 l Rozměry mrazáku LIEBHERR činí 125 × 60 × 66,5 cm (V׊×H) Mražení obstarává chladivo typu R600a Emise šířeného hluku: C

Produkt je výrobek značky Liebherr ,distribuovaný s EAN kódem 4016803055198.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Liebherr, Kuchyně a jídelny Liebherr, Kuchyňské spotřebiče Liebherr, Mrazničky Liebherr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LIEBHERR GN 2835 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liebherr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liebherr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIEBHERR GN 2835
Právě si prohlížíte...

23990,- Kč