Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GUZZANTI GZ 35

GUZZANTI GZ 35

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GUZZANTI GZ 35 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným GUZZANTI GZ 35 .

Detailní informace

Malý mrazák GUZZANTI GZ 35:Mraznička Guzzanti GZ 35 se díky svým malým rozměrům, nízké spotřebě a minimální hlučnosti hodí nejen do kanceláří, ale i na chatu či do hotelového pokoje. Zařízení disponuje objemem 35 litrů, takže je k dispozici dostatek prostoru pro uchování potravin. Navíc lze změnit směr otevírání dveří, takže se zařízení dokonale přizpůsobí vašim potřebám.
Prostorově nenáročná mraznička
Mraznička Guzzanti GZ 35 se díky svým malým rozměrům, nízké spotřebě a minimální hlučnosti hodí nejen do kanceláří, ale i na chat...u či do hotelového pokoje.
Zařízení disponuje objemem 33 litrů, takže je k dispozici dostatek prostoru pro uchování potravin. Navíc lze změnit směr otevírání dveří, takže se zařízení dokonale přizpůsobí vašim potřebám.
33 l
objem
I přes své velmi kompaktní rozměry vás mraznička potěší objemem 33 litrů, který je rozdělen drátěnou poličkou pro pohodlné uložení potravin. K dispozici je funkce manuálního odtávání a termostat.
Roční spotřeba energie 185 kWh/annum a spotřebič se tak řadí do energetické třídy F.
F
energ. třída
-18 °C
mrazení
Mraznička Guzzanti GZ 35 je zařazena ve čtyřhvězdičkové třídě mrazení, bez obav v ní můžete uchovávat hluboce zmrazené potraviny a to i dlouhodobě. Zařízení umožňuje zmrazit potraviny až na teplotu -18 °C.
energetická třída Fobjem 33 litrů4 hvězdičky (do -18 °C)manuální odtáváníemise hluku šířeného vzduchem C

Produkt je výrobek značky Guzzanti ,distribuovaný s EAN kódem 5050370005933.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Guzzanti, Kuchyně a jídelny Guzzanti, Kuchyňské spotřebiče Guzzanti, Mrazničky Guzzanti.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 899,- Kč
Detail
10 289,- Kč
Detail
12 490,- Kč
Detail
8 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

GUZZANTI GZ 35 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Guzzanti a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Guzzanti najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GUZZANTI GZ 35
Právě si prohlížíte...

3199,- Kč