Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Valvoline LAWNMOVER OIL SAE 30, 1l

Valvoline LAWNMOVER OIL SAE 30, 1l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Valvoline LAWNMOVER OIL SAE 30, 1l z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, motorové oleje, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Valvoline LAWNMOVER OIL SAE 30, 1l .

Detailní informace

Motorový olej Valvoline LAWNMOVER OIL SAE 30, 1l:Volbou kvalitního oleje do motoru pokládáte základ dlouhé životnosti vozidla a vyvarujete se případnému poškození motoru. Obecně se doporučuje provést výměnu oleje po najetí 10-15 tisíc km. Jestli jste však řidič, který tolik kilometrů nenajede, tak byste měli vyměnit motorový olej každý rok. Motor bude běžet jako na drátkách jen v případě, že se o něj dobře staráte. Z toho důvodu se vyplatí si přikoupit rovněž nový olejový filtr. Motorový olej Valvoline náleží mezi syntetické oleje. Nezapomeňte ...na to, že jeho výběr je spjat i s vhodnou viskozitou. V tomto konkrétním případě tedy obdržíte motorový olej SAE 30. Vždy však vybírejte podle pokynů v návodu nebo po konzultaci s odborníkem. Neméně důležitým aspektem pak bude API specifikace, jíž charakterizuje označení SAE 50. Motorový olej Valvoline je dodáván v balení o objemu 1 l. Nejste-li si s výběrem jistí v kramflecích, zkuste se inspirovat v článku Jak vybrat motorový olej. Základní vlastnosti motorového oleje Valvoline LAWNMOVER OIL SAE 30, 1l Motorový olej Valvoline zajistí správné mazání Jedná se o motorový olej SAE 30 Balení s objemem 1 l Oblíbený syntetický produkt S ohledem na specifikaci API se řadí mezi SAE 50

Produkt je výrobek značky Valvoline ,distribuovaný s EAN kódem 8710941020389.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Valvoline, Díly a příslušenství vozidel Valvoline, Údržba a výzdoba motorových vozidel Valvoline, Kapaliny do vozidel Valvoline, Motorové oleje Valvoline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Valvoline LAWNMOVER OIL SAE 30, 1l a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, motorové oleje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Valvoline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Valvoline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Valvoline LAWNMOVER OIL SAE 30, 1l
Právě si prohlížíte...

709,- Kč