TOTAL QUARTZ INEO LongLife 0W-30 5l

TOTAL QUARTZ INEO LongLife 0W-30 5l
1 109 1 109 1380
1 109,- Kč

Původní cena: 1 109,- Kč


Hodnocení:


TOTAL QUARTZ INEO LongLife 0W-30 5l z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, motorové oleje, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným TOTAL QUARTZ INEO LongLife 0W-30 5l .

Detailní informace

Motorový olej TOTAL QUARTZ INEO LongLife 0W-30 5l:Výběrem náležitého motorového oleje navyšujete životnost vašeho automobilu a předejdete možným závadám motorů. Při využití oleje typu longlife se doporučuje provést výměnu po najetí 15-20 tisíc km. Pokud jste však řidič, který tolik kilometrů ani nenajede, tak byste měli vyměnit motorový olej každé dva roky. Aby váš motor běžel jako na drátkách, je potřeba mu dát tu největší péči. Z toho důvodu se vám oplatí zainvestovat a dokoupit si nový olejový filtr. Motorový olej TOTAL náleží mezi syntetick...é oleje. Jedná se o
olej dosahující vysoké životnosti na větší počet ujetých kilometrů. Motorový olej TOTAL je balen do kanystrů o objemu 5 l. Nejste-li si s výběrem jistí, můžete se inspirovat v článku Jak vybrat motorový olej. Ústřední vlastnosti motorového oleje TOTAL QUARTZ INEO LongLife 0W-30 5l Motorový olej TOTAL zaručí správné mazání v motoru Balení o objemu 5 l Spolehlivý produkt syntetického druhu Označení longlife pro méně častou výměnu Nese ACEA označení C3

Produkt je výrobek značky Total ,distribuovaný s EAN kódem 3425901111247.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Total, Díly a příslušenství vozidel Total, Údržba a výzdoba motorových vozidel Total, Kapaliny do vozidel Total, Motorové oleje Total.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TOTAL QUARTZ INEO LongLife 0W-30 5l a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, motorové oleje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Total a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Total najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TOTAL QUARTZ INEO LongLife 0W-30 5l
Právě si prohlížíte...

1109,- Kč