Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

REPSOL MOTO SPORT 4-T 10W-40 4l

REPSOL MOTO SPORT 4-T 10W-40 4l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


REPSOL MOTO SPORT 4-T 10W-40 4l z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, motorové oleje, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným REPSOL MOTO SPORT 4-T 10W-40 4l .

Detailní informace

Motorový olej REPSOL MOTO SPORT 4-T 10W-40 4l:SPORT 4-T je polosyntentický olej pro motocykly se čtyřtaktními motory. Hlavní předností je dobrá viskozita, usnadňující start vozidla při teplotních výkyvech.
Polosyntetický olej využijí majitelé motocyklů se čtyřtaktními motory. Kromě vysoké tepelné stability disponuje vynikající viskozitou, která usnadňuje startování motocyklu při teplotních výkyvech. Tento olej navíc zajišťuje optimální promazání důležitých částí motoru a tím snižuje jejich opotřebení.
Klíčové vlastnostiPolosyntetický ...olej pro motocykly se čtyřtaktními motoryDobrá viskozita usnadňuje startování vozidla při teplotních výkyvechSnižuje opotřebení důležitých částí motoruObjem 4 l

Produkt je výrobek značky Repsol ,distribuovaný s EAN kódem 18410921004725.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Repsol, Díly a příslušenství vozidel Repsol, Údržba a výzdoba motorových vozidel Repsol, Kapaliny do vozidel Repsol, Motorové oleje Repsol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

REPSOL MOTO SPORT 4-T 10W-40 4l a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, motorové oleje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Repsol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Repsol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

REPSOL MOTO SPORT 4-T 10W-40 4l
Právě si prohlížíte...

476,- Kč