Quicksilver High Performance Gear Lube 10 L

Quicksilver High Performance Gear Lube 10 L
6 139 5 390 100
6 139,- Kč

Původní cena: 5 390,- Kč


Hodnocení:


Quicksilver High Performance Gear Lube 10 L z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, motorové oleje, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Quicksilver High Performance Gear Lube 10 L .

Detailní informace

Profesionální lodní olej, vhodný pro všechny typy převodovek a Z-náhonů. Pro maximální ochranu ozubených kol v extrémních rychlostech, kdy se do nich může dostat voda. Na vnitřních částech vytvoří olejový film, který napomůže lepšímu chodu lodi. Olej se doporučuje měnit jednou za rok, nebo každých 100 hodin používání za normálních podmínek (50 v slané vodě). Objem : 10 L Země původu : USA Objem : 5,1 - 10 L

Produkt je výrobek značky Quicksilver ,distribuovaný s EAN kódem 0745061739116.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Quicksilver, Díly a příslušenství vozidel Quicksilver, Údržba a výzdoba motorových vozidel Quicksilver, Kapaliny do vozidel Quicksilver, Motorové oleje Quicksilver.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Quicksilver High Performance Gear Lube 10 L a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, motorové oleje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Quicksilver a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Quicksilver najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Quicksilver High Performance Gear Lube 10 L
Právě si prohlížíte...

6139,- Kč