Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 15W-60 5l

Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 15W-60 5l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 15W-60 5l z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, motorové oleje, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 15W-60 5l .

Detailní informace

Motorový olej Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 15W-60 5l:Výběrem náležitého oleje do motoru zesilujete životnost vaší motorky a zamezíte nepříjemným závadám. Obecné pravidlo říká, že je optimální provést výměnu oleje po každých 10-15 tisíc km. Pokud jste však řidič, který tolik kilometrů ani nenajede, tak byste měli vyměnit motorový olej každý rok. Váš motor si zaručeně zaslouží tu nejvyšší možnou péči, a přesně proto se vám oplatí koupit i nový olejový filtr. Motorový olej Millers Oils náleží mezi syntetické o...leje. Při výběru správného typu dbejte i na jeho viskozitu. V tomto případě tedy dostanete motorový olej 15W-60. Abyste si spíše neuškodili, zaměřte se na specifikaci vozu nebo se poraďte s odborníkem. Ideální bude pro
4-taktní stroje. Neméně důležitým aspektem pak bude API specifikace, jíž charakterizuje označení API SL a též tzv. ACEA specifikace A3/B4. Motorový olej Millers Oils je expedován v balení objemu 5 l. Jste-li nejistí při výběru toho správného, zkuste se inspirovat v článku Jak vybrat motorový olej. Zásadní parametry motorového oleje Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 15W-60 5l Motorový olej Millers Oils prodlouží životnost vašeho motoru Jde o motorový olej 15W-60 Objem balení je 5 l Oblíbený synteticky zhotovený produkt S ohledem na specifikaci API se řadí mezi API SL S ACEA označením A3/B4 Je vhodný pro 4-taktní stroje

Produkt je výrobek značky Millers Oils ,distribuovaný s EAN kódem 5024081795759.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Millers Oils, Díly a příslušenství vozidel Millers Oils, Údržba a výzdoba motorových vozidel Millers Oils, Kapaliny do vozidel Millers Oils, Motorové oleje Millers Oils.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 15W-60 5l a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, motorové oleje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Millers Oils a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Millers Oils najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 15W-60 5l
Právě si prohlížíte...

2490,- Kč