Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 10w50 5l

Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 10w50 5l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 10w50 5l z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, motorové oleje, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 10w50 5l .

Detailní informace

Motorový olej Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 10w50 5l:Zvolením vhodného motorového oleje přispíváte k delší životnosti vozu a vyhnete se zbytečným poruchám motoru. Obecně se doporučuje provést výměnu oleje po najetí 10-15 tisíc km. Pakliže je pro vás takové množství kilometrů moc, tak byste měli vyměnit olej každý rok.
Aby váš motor běžel jako na drátkách, je potřeba mu dát tu největší péči. Z toho důvodu se vám oplatí zainvestovat a dokoupit si nový olejový filtr. Motorový olej Millers Oils spadá mezi s...yntetické oleje. Při výběru vhodného typu se nezapomeňte zaměřit i na správnou viskozitu. V tomto případě tedy koupíte motorový olej 10W-50. Vždy však vybírejte podle pokynů v návodu nebo po konzultaci s odborníkem. Dalším kritériem bude zaručeně API specifikace, jež se vyznačuje označením API SL a také tzv. ACEA specifikace A3/B4. Motorový olej Millers Oils je distribuován v balení o objemu 5 l. Více by vám při výběru správného motorového oleje mohl poradit článek Jak vybrat motorový olej. Zásadní vlastnosti motorového oleje Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 10w50 5l Motorový olej Millers Oils zajistí správné mazání Jde o motorový olej 10W-50 Balení s objemem 5 l Spolehlivý syntetický produkt Podle specifikace API má své místo mezi API SL Nese ACEA označení A3/B4

Produkt je výrobek značky Millers Oils ,distribuovaný s EAN kódem 5024081795551.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Millers Oils, Díly a příslušenství vozidel Millers Oils, Údržba a výzdoba motorových vozidel Millers Oils, Kapaliny do vozidel Millers Oils, Motorové oleje Millers Oils.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 10w50 5l a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, motorové oleje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Millers Oils a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Millers Oils najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Millers Oils Závodní plně syntetický motorový olej NANODRIVE - CFS 10w50 5l
Právě si prohlížíte...

2490,- Kč