COYOTE LUBES M6AD 5 L

COYOTE LUBES M6AD 5 L
609 609 1852
609,- Kč

Původní cena: 609,- Kč


Hodnocení:


COYOTE LUBES M6AD 5 L z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, motorové oleje, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným COYOTE LUBES M6AD 5 L .

Detailní informace

Motorový olej COYOTE LUBES M6AD 5 L:Výběrem patřičného motorového oleje přispíváte k delší životnosti vozu a vyvarujete se zbytečnému opotřebení a poruchám motoru. Obecné pravidlo říká, že je optimální provést výměnu oleje po každých 10-15 tisíc km. Pakliže tolik kilometrů nenajezdíte, tak byste měli vyměnit olej každý rok. Motor bude běžet jako na drátkách jen v případě, že se o něj dobře staráte. Z toho důvodu se vyplatí si přikoupit rovněž nový olejový filtr. Motorový olej COYOTE spadá mezi minerální oleje. Při výběru vhodného typu se nezapo...meňte zaměřit i na správnou viskozitu. V tomto případě tedy očekávejte motorový olej SAE 30. Vždy však vybírejte podle pokynů v návodu nebo po konzultaci s odborníkem. Neméně důležitým kritériem bude API specifikace, jíž charakterizuje označení API SC/SB. Motorový olej COYOTE je expedován v balení objemu 5 l. Jste-li nejistí při výběru toho správného, zkuste se inspirovat v článku Jak vybrat motorový olej. Významné vlastnosti motorového oleje COYOTE LUBES M6AD 5 L Motorový olej COYOTE zajistí správné mazání v motoru Jedná se o motorový olej SAE 30 Objem balení činí 5 l Produkt je minerálního založení Podle specifikace API jej řadíme mezi API SC/SB

Produkt je výrobek značky Coyote ,distribuovaný s EAN kódem 8595671507887.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Coyote, Díly a příslušenství vozidel Coyote, Údržba a výzdoba motorových vozidel Coyote, Kapaliny do vozidel Coyote, Motorové oleje Coyote.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

COYOTE LUBES M6AD 5 L a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, motorové oleje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Coyote a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Coyote najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

COYOTE LUBES M6AD 5 L
Právě si prohlížíte...

609,- Kč