Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CASTROL Power 1 Racing 4T 10W-50 1l

CASTROL Power 1 Racing 4T 10W-50 1l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CASTROL Power 1 Racing 4T 10W-50 1l z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, motorové oleje, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným CASTROL Power 1 Racing 4T 10W-50 1l .

Detailní informace

Motorový olej CASTROL Power 1 Racing 4T 10W-50 1l:
 Špičkový syntetický olej pro čtyřdobé motory určený pro moderní vysoce výkonné závodní motocykly. Unikátní složení zaručuje navýšení akcelerace a výkonu motoru a umožňuje rychlý přechod do vysokých otáček. Dlouholetými zkušenostmi vyvinutá Race Derived Technology přináší maximální výkon motoru bez jakéhokoliv snižování jeho životnosti, což přináší velmi významnou výhodu oproti jiným olejům konkurenčních výrobců. Castrol Power 1 Racing také obsahuje Trizone Technology, která zaji...šťuje optimální ochranu motoru, spojky a převodovky i při nejtěžších provozních podmínkách a dlouhé zátěži ve vysokých otáčkách.Klíčové vlastnostiVhodný pro závodní motocyklyUmožňuje rychlý přechod do vysokých otáčekOptimálně chrání motorNemá vliv na životnost motoruSplňuje specifikace:API SL, JASO MA-2Viskozita:10W-50Použití:čtyřdobé motorySchváleno pro modely: čtyřdobé modely HusqvarnaObjem balení:1 litrPřed výběrem motorového oleje a následnou aplikací nahlédněte do uživatelské příručky vašeho motocyklu.

Produkt je výrobek značky Castrol ,distribuovaný s EAN kódem 4008177054204.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Castrol, Díly a příslušenství vozidel Castrol, Údržba a výzdoba motorových vozidel Castrol, Kapaliny do vozidel Castrol, Motorové oleje Castrol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CASTROL Power 1 Racing 4T 10W-50 1l a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, motorové oleje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Castrol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Castrol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CASTROL Power 1 Racing 4T 10W-50 1l
Právě si prohlížíte...

259,- Kč