Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bel-Ray Thumper Racing Works Synthetic Ester 4T 10W-50 4L Motorový olej

Bel-Ray Thumper Racing Works Synthetic Ester 4T 10W-50 4L Motorový olej

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bel-Ray Thumper Racing Works Synthetic Ester 4T 10W-50 4L Motorový olej z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, motorové oleje, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bel-Ray Thumper Racing Works Synthetic Ester 4T 10W-50 4L Motorový olej .

Detailní informace

Motorový syntetický olej, který byl vyvinut pro závodní použití. Je navržen tak, aby vydržel extrémní závodní podmínky. Plně syntetické esterové základové oleje odolávají nejvyšším teplotám a opotřebení a poskytují špičkový výkon pro čtyřtaktní motocykly. Splňuje požadavky API SN a JASO MA2.
Vhodný pro 4-taktní motory chlazené vzduch...em / kapalinou a mokré spojky
Země původu: USA Typ motoru: 4T Specifikace: API SN Specifikace: JASO MA-2 Typ: Fully Synthetic Viskozita: 10W-50 Objem: 4 L Objem: 1 - 10 L

Produkt je výrobek značky Bel-ray ,distribuovaný s EAN kódem 0690509200829.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Bel-ray, Díly a příslušenství vozidel Bel-ray, Údržba a výzdoba motorových vozidel Bel-ray, Kapaliny do vozidel Bel-ray, Motorové oleje Bel-ray.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bel-Ray Thumper Racing Works Synthetic Ester 4T 10W-50 4L Motorový olej a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, motorové oleje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bel-ray a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bel-ray najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bel-Ray Thumper Racing Works Synthetic Ester 4T 10W-50 4L Motorový olej
Právě si prohlížíte...

1790,- Kč