Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sportex nafukovací čluny shelf 270 lamelová podlaha šedý

Sportex nafukovací čluny shelf 270 lamelová podlaha šedý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sportex nafukovací čluny shelf 270 lamelová podlaha šedý z kategorie auto-moto, dopravní prostředky, plavidla, motorové čluny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Sportex nafukovací čluny shelf 270 lamelová podlaha šedý .

Detailní informace

Nafukovací člun Shelf 270 s pevným zadním čelem na motor Série kvalitních člunů vyznačujícími se velkým vnitřním prostorem s lamelovou podlahou. Větší průměr plováků je řadí mezi čluny s největší nosností a velkou stabilitou. Maximální nosnost je 300kg a jsou vhodné pro tři členy posádky.
Všechny nafukovací čluny jsou vyrobeny z vícevrstvého materiálu, syntetické tkaniny (polyester) s oboustranným polyvinylchloridným pokrytím s vysokou odolností vůči oděru a mechanickému poškození. Vlastnosti materiálu od SPORTEX (5 vrstvý PVC s prokládaný...mi svařovanými švy) zaručuje dlouhou životnost, vzduchotěsnost a ochranu před vnějšími vlivy, jako je teplo a chlad, UV záření, slaná voda, olej a paliva. Plastifikační přísada je materiál velmi elastický, což je obzvláště užitečné v případě skládání a rozkládání člunu při nízkých teplotách. Dostupné jsou dvě barevná provedení: zelená, nebo šedá.
Nafukovací čluny jsou standardně dodávány s : - člun - pumpa - opravárenská sada - uživatelským manuálem - přepravní taškou - jednou lavičkou - pevnou lamelovou podlahou s protiskluzovou úpravou.
Doplňková výbava :
- držáky a úchyty FASTEN - plovoucí,zachranné Vesty - náhradní pádla,vesla,doplňky
Speciální lehké (odlehčené) a skladné nafukovací čluny s pevnými lavičkami a pevnou podlahou. Vyznačují se velmi malou hmotností, malými transportními rozměry. Jsou určeny hlavně pro aktivní lidi, případně rybáře, kteří sází na jednoduchost, kvalitu a nízkou hmotnost při transportu. Tyto čluny Vás nijak neomezují při individuálních výjezdech k vodě.
Další oblíbené modely člunů Sportex : - Nafukovací člun Sportex Delta
- Nafukovací člun Sportex NAUTILUS - Nafukovací člun Sportex SHELF s úchyty FASTEN - Nafukovací člun Sportex SHELF s KÝLEM a pevnou dřevěnou podlahou
- Nafukovací člun Sportex SHELF s KÝLEM a nafukovací pevnou podlahou
Všechny nafukovací čluny Sportex jsou vyrobeny z kvalitních zesílených materiálů pro nejnáročnější podmínky vyznačující se stabilitou, jednoduchostí a dlouhou životností vhodné k rybolovu, vodní turistiku, rekreaci a k pracovnímu využití.
Parametry: Barva: šedá Délka: 2,70 m Šířka: 1,25 m Průměr plováku: 0,34 Počet vzduchových komor: 3 Podlaha: podlaha - roštová (lamelová) Vesla: 2ks - hliníkové Doporučená nosnost max .: 300 kg Lidé Max. 3 Hmotnost: pouze 27 kg Doporučený motor max. do: 3,5HP Velikost balení: 110x50x40

Produkt je výrobek značky Sportex.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Sportex, Dopravní prostředky Sportex, Plavidla Sportex, Motorové čluny Sportex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sportex nafukovací čluny shelf 270 lamelová podlaha šedý a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, dopravní prostředky sleva, plavidla sleva, motorové čluny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sportex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sportex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sportex nafukovací čluny shelf 270 lamelová podlaha šedý
Právě si prohlížíte...

15840,- Kč