Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mivardi člun m-boat 320 awb

Mivardi člun m-boat 320 awb

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mivardi člun m-boat 320 awb z kategorie auto-moto, dopravní prostředky, plavidla, motorové čluny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Mivardi člun m-boat 320 awb .

Detailní informace

Tomu napomáhá i nové řešení zadní části plováků, které dovoluje umístit zrcadlo co nejblíže konci plováků a zároveň zachovat jejich funkci při udržování směru jízdy. Výrazně zdvihnutá příď spolu se specifickým tvarováním přední části, výrazným nafukovacím kýlem v celé délce podlahy a speciálně tvarovaným zrcadlem zajišťují vynikající hydrodynamické vlastnosti člunu a směrovou stabilitu. To v praxi znamená vyšší rychlost, snadnější ovládání a nižší spotřebu energie při pohonu člunu. Zesílený materiál plováků zvyšuje odolnost proti proražení. Naf...ukovací podlaha se zdvojenou nášlapnou vrstvou je téměř nezničitelná a její zelená barva skvěle ladí se zbarvením plováků člunu. Černá vesla a ostatními příslušenství skvěle doplňují celkový design člunů.
 
Jsou vyvinuty speciálně pro použití s elektromotory a tomu je přizpůsoben jejich technický design. Konstrukce přídě s dvojitým lomením v kombinaci s velkým úhlem zvýšení přídě a použitými plováky silného průměru zajišťuje unikátní hydrodynamické vlastnosti člunu a tím i schopnost rychlejší jízdy a úspornějšího provozu. Zároveň vynikají neobvykle velkým vnitřním prostorem u každé dodávané délky. Verze s nafukovacím kýlem mají díky popsané konstrukci ještě lepší směrovou stabilitu i v silném větru a výborně rozrážejí vlny. Standardní výbavou všech modelů jsou posuvné lavičky s protiskluzovým povrchem, skládací hliníková vesla, nožní pumpa s funkcí vyfukování, přepravní taška a sada na opravu člunu.
 
Čluny Mivardi svou kvalitou a inovativními vlastnosti zcela jistě předčí Vaše očekávání. Jsou vynikajícím pomocníkem, jak pro rybáře, tak i pro ostatní příznivce pobytu u vody. Čluny jsou vyrobené z kvalitního vrstveného a odlehčeného PVC korejské výroby s vysokou odolností vůči oděru a mechanickému poškození. Díky použití tohoto kvalitního materiálu je manipulace se čluny velmi snadná. Čluny jsou osazeny ventily s pojistkou pro snadné vyfukování a nafukování. Samozřejmostí jsou tři samostatně nafukovatelné komory pro bezpečnost posádky. 
Mezi hlavní výhody patří:
Nízká hmotnost díky použití speciálního vrstveného materiálu
Speciálně tvarovaná příď, optimalizovaná pro použití s elektrickými motory
Vynikající hydrodynamika a skvělé jízdní vlastnosti
Ochranný boční pás proti prodření
Rychlé nafouknutí a vyfouknutí
Kompaktní rozměry pro transport
Vysoká stabilita a nosnost dosažená použitím hlavních plováků velkého průměru
Možnost použití spalovacího motoru či elektromotoru díky zesílenému uchycení zrcadla
Příslušenství:
Hliníková skládací vesla
Nožní pumpa
Variabilní lavičky
Přepravní taška
Sada na drobné opravy
 
Max. počet osob 4+1
Max. výkon motoru 11,2 kW
Poznámky nafukovací podlaha
Hmotnost 48,2 kg
Délka 320 cm
Šířka 162 cm
Barva tmavě zelená
Nosnost max. 481 kg
Počet komor 3

Produkt je výrobek značky Mivardi ,distribuovaný s EAN kódem 2000020823786.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Mivardi, Dopravní prostředky Mivardi, Plavidla Mivardi, Motorové čluny Mivardi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mivardi člun m-boat 320 awb a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, dopravní prostředky sleva, plavidla sleva, motorové čluny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mivardi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mivardi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mivardi člun m-boat 320 awb
Právě si prohlížíte...

28491,- Kč