Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kolibri člun km-330 zelený lamelová podlaha

Kolibri člun km-330 zelený lamelová podlaha

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kolibri člun km-330 zelený lamelová podlaha z kategorie auto-moto, dopravní prostředky, plavidla, motorové čluny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Kolibri člun km-330 zelený lamelová podlaha .

Detailní informace

Mají pevné zadní čelo tzv. zrcátko na upevnění motoru. Čluny mají lamelovou skládací nebo pevnou skládací podlahu z voděodolné překližky, která zpevňuje člun a zlepšuje jízdní vlastnosti. Rozbalení a sbalení člunu trvá maximálně 10-15 minut. Materiál použitý pro výrobu je 5 vrstvé PVC hustoty 950g / m2. V základní výbavě člunů je 1-2 ks lavička, 2 ks vesla, nafukovací nožní pumpa, přepravní vak, opravná sada, návod k obsluze.
Lamelová podlaha je složena z lamel, které jsou na boku spojeny stejným materiálem jaký je použit na výrobu člunů K...olibri. Jednotlivé díly podlahy jsou vyrobeny z voděodolné překližky, která má protiskluzovou úpravu. Po vyjmutí podlahy z člunu je možné jednotlivé díly složit na sebe do kompaktních rozměrů. Při nafukování člunu se podlaha jednoduše vloží na dno člunu.
 

Produkt je výrobek značky Kolibri.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Kolibri, Dopravní prostředky Kolibri, Plavidla Kolibri, Motorové čluny Kolibri.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kolibri člun km-330 zelený lamelová podlaha a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, dopravní prostředky sleva, plavidla sleva, motorové čluny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kolibri a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kolibri najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kolibri člun km-330 zelený lamelová podlaha
Právě si prohlížíte...

17940,- Kč