Moto rukavice W-TEC Bresco béžová XXL - 23% sleva

-23%
Moto rukavice W-TEC Bresco  béžová  XXL
Moto rukavice W-TEC Bresco  béžová  XXL
Moto rukavice W-TEC Bresco  béžová  XXL
Moto rukavice W-TEC Bresco  béžová  XXL
1 150 1 490 154
1 150,- Kč

Původní cena: 1 490,- Kč


Hodnocení:


Moto rukavice W-TEC Bresco béžová XXL z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, bezpečnost a zabezpečení vozidel, motocyklové ochranné pomůcky, motocyklové rukavice, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Moto rukavice W-TEC Bresco béžová XXL .

Zlevněné zboží

Decentní rukavice v retro stylu, prémiová hovězí useň Cowhide, skrytý protektor kloubů.. Moto rukavice W-TEC Bresco jsou decentní retro "stylovky", ideální na choppery, cruisery a další retro typy motocyklů, se kterými se rádi vracíte do starých dobrých časů. Záprstní klouby chrání robustní, ale skrytý protektor, který tak ručí za maximální bezpečí při jízdě. Je tak jedním z charakteristických designových prvků těchto rukavic. Tyto prvky jsou v menší formě umístěny i na samotné články prstů. Kritická místa rukavic jsou proto chráněna zdvojenou ...vrstvou kůže a mají dvojité prošití. Krom vyššího stupně ochrany a zpevnění je tak dosaženo i lepší odolnosti vůči opotřebování. Upínání na suchý zip a elastické prvky zajistí, že rukavice skvěle přilnou k ruce. Vnitřní podšívka je příjemná na dotek, takže rukavice budou komfortní i při delších vyjížďkách. Majitele dotykových smartphonů navíc potěší možnost použití zařízení i s nasazenými rukavicemi, a to díky speciálnímu materiálu na koncích ukazováčku a palce.Technický popis:
elegantní kožené rukavice v retro stylu poddajný, jemný materiál skrytý protektor hřbetních kloubů prstů a na článcích prstů dvojité švy na dlani a zápěstí zdvojená vrstva na dlani, v místě úchopu palce a na malíkové hraně pro zpevnění strečové prvky na ukazováčku, prostředníčku a v oblasti zápěstí komfortní vnitřní výstelka zapínání na suchý zip krátký střih úprava Smart Touch Technology na konci palce a ukazováčku pro ovládání dotykových zařízení materiál: vnější: hovězí kůže Cowhide, podšívka: polyester Velikostní tabulka (rozměry rukavic):
  Obvod dlaně (cm) Délka po zápěstí (cm) Celková délka (cm)
S 21,5 20 23
M 22 20,4 23,6
L 22,5 20,8 24,2
XL 23 21,2 24,8
XXL 23,5 21,6 25,4
3XL 24 22 26

Produkt je výrobek značky W-tec ,distribuovaný s EAN kódem 8596084127037.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto W-tec, Díly a příslušenství vozidel W-tec, Bezpečnost a zabezpečení vozidel W-tec, Motocyklové ochranné pomůcky W-tec, Motocyklové rukavice W-tec.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: XXL
  • Barva: Béžová
  • Hmotnost: 0.220 kg
  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Rev'it! Avion 3 Olive Green XL Rukavice

Velikost XL / Green / Leather Polyamide Polyester Elastane Polyurethane / Pro muže / Rev'it!
2 294,- Kč
Detail

Trilobite 1941 Faster Gloves Yellow 3XL Rukavice

Velikost 3XL / Yellow / Pro muže / Trilobite
1 890,- Kč
Detail

Rev'it! Gloves Cayenne 2 Black/Black 2XL Rukavice

Velikost 2XL / Black / Leather Goatskin / Pro muže / Rev'it!
3 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Moto rukavice W-TEC Bresco béžová XXL a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, bezpečnost a zabezpečení vozidel sleva, motocyklové ochranné pomůcky sleva, motocyklové rukavice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce W-tec a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku W-tec najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Moto rukavice W-TEC Bresco béžová XXL
Právě si prohlížíte... - 23% sleva

1150,- Kč