Zandona Chrániče kolen Netcube Kneeguard Black/Black UNI - 7% sleva

-7%
Zandona Chrániče kolen Netcube Kneeguard Black/Black UNI
1 460 1 569 1398
1 460,- Kč

Původní cena: 1 569,- Kč


Hodnocení:


Zandona Chrániče kolen Netcube Kneeguard Black/Black UNI z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, bezpečnost a zabezpečení vozidel, motocyklové ochranné pomůcky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Zandona Chrániče kolen Netcube Kneeguard Black/Black UNI .

Zlevněné zboží

"NetCube Kneeguard" je speciální ochrana kolen vyrobena na ochranu před nárazy a pohmožděninami. Tvar je ergonomický a pásy na suchý zip zaručují optimální stabilitu.
Vlastnosti:
Technology NET3: inovativní struktura vyrobená z nitrilové protišokové gumy s patentovanou technologií 3D síťoviny, výsledek přesných studií, které nám umožnily získat shodu složení tvar + materi&aacu...te;l s vysokou výkonností, která zaručuje značnou sílu absorpce energie nárazu a zajišťuje maximální ochranu;
CE certifikace EN 1621-1 úroveň 2;
vnitřní polstrování v E.V.C. (Evoluted Viscoelastic Cells): inovativní vodotěsný protišokový materiál s vysokým výkonem / hmotností / tloušťkou;
prodyšné;
extra neoprenové polstrování na horním pásu pro extra komfort;
vyrobené v Itálii.
Počet v balení (ks) : 2 Navrženo v : Itálie Barva podle výrobce : Black/Black Pohlaví : Unisex Homologace : EN 1621.1 Barva : Černá Věková skupina : Dospělý Velikost : UNI Věková skupina : Junior Země původu : Itálie

Produkt je výrobek značky Zandona ,distribuovaný s EAN kódem 8050847953443.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Zandona, Díly a příslušenství vozidel Zandona, Bezpečnost a zabezpečení vozidel Zandona, Motocyklové ochranné pomůcky Zandona.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: UNI
  • Barva: Black
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 272,- Kč
1 138,- Kč
Detail
1 925,- Kč
Detail
5 849,- Kč
5 029,- Kč
Detail
3 618,- Kč
3 430,- Kč
Detail
3 870,- Kč
3 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zandona Chrániče kolen Netcube Kneeguard Black/Black UNI a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, bezpečnost a zabezpečení vozidel sleva, motocyklové ochranné pomůcky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zandona a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zandona najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zandona Chrániče kolen Netcube Kneeguard Black/Black UNI
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

1460,- Kč