Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

NOX PREMIUM Seventy

NOX PREMIUM Seventy

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


NOX PREMIUM Seventy z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, bezpečnost a zabezpečení vozidel, motocyklové ochranné pomůcky, motocyklové helmy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným NOX PREMIUM Seventy .

Detailní informace

Helma na motorku NOX PREMIUM Seventy (černá matná):Retro helma na motorku NOX PREMIUM je konstruována k cestování ve městě i na větší dálky. Během výroby skeletu byl využit materiál, jako je polykarbonát. Ten zajišťuje ničím nerušený komfort každému moto nadšenci. Dodává vám přitom také tolik podstatnou ochranu před zraněním hlavy, stane-li se vám nehoda. Pevné nasazení helmy na hlavu zajišťují DD kroužky. Helma vám během jízdy dopřeje velké pohodlí, její interiér je navíc vyjímatelný. Co se certifikátů týče, obdržela homologaci ECE 22.05. Hlav...ní znaky moto helmy NOX PREMIUM Seventy (černá matná) Zapínání helmy pomocí DD kroužků Hmotnost motohelmy je příjemných 1500 g Kvůli přítomné sluneční cloně se nemusíte bát oslnění, zapomenete-li brýle Dobře vyjímatelný interiér Lícnice lze v případě nepohodlí odepnout Bezpečí a pohodlní při jízdě zajistí velmi účinná sluneční clona Disponuje homologací ECE 22.05

Produkt je výrobek značky Nox Premium.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Nox Premium, Díly a příslušenství vozidel Nox Premium, Bezpečnost a zabezpečení vozidel Nox Premium, Motocyklové ochranné pomůcky Nox Premium, Motocyklové helmy Nox Premium.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NOX PREMIUM Seventy a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, bezpečnost a zabezpečení vozidel sleva, motocyklové ochranné pomůcky sleva, motocyklové helmy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nox Premium a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nox Premium najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NOX PREMIUM Seventy
Právě si prohlížíte...

4159,- Kč