Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Redmi 9T 64GB oranžová

Xiaomi Redmi 9T 64GB oranžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Redmi 9T 64GB oranžová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Xiaomi Redmi 9T 64GB oranžová .

Detailní informace

Mobilní telefon Xiaomi Redmi 9T 64GB oranžová:Vlastnosti telefonu162,3 mm77,3 mm9,6 mmHmotnost telefonu: 198 g6,53úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému6 000 mAhkapacita baterie2× Nano SIMtyp SIM karty77,3 × 162,3 × 9,6 mmrozměry telefonu (Š×V×H)64 GBvnitřní paměť48 + 8 + 2 + 2 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicro SDXC až 512 GBslot na paměťové karty198 ghmotnost telefonuXiaomi Redmi 9T vás bude bavitXiaomi Redmi 9T patří mezi mimořádně lákavé telefony pro všechny uživatele, kteří uvažují o zařízení s ohromným bezrámečkovým d...isplejem. Velký 6,53 displej mobilního telefonu Xiaomi Redmi 9T doplňuje čtveřice čoček na zadní straně a korunu všemu nasazuje baterie s neuvěřitelnou kapacitou 6 000 mAh.Xiaomi Redmi 9T vyčnívá luxusně velkým displejemNa 6,53 IPS displeji s FHD+ rozlišením bude radost sledovat filmy, hrát hry nebo jen tak brouzdat na internetu. Velká úhlopříčka a téměř žádné rámečky způsobí, že budete bez rušivých elementů dokonale vtaženi do všeho, co na telefonu Xiaomi Redmi 9T děláte. Displej pokrývá odolné sklo Gorilla Glass 5, což mu zajistí lepší ochranu před poškrábáním nebo prasknutím při pádu.Xiaomi Redmi 9T vykouzlí krásné fotografiePořizovat fotografie bude s telefonem Xiaomi Redmi 9T radost. Zejména díky soustavě čtyř objektivů, z nichž ten hlavní disponuje rozlišením 48 Mpx a nočním režimem pro ostřejší a jasnější fotky při špatném osvětlení. S telefonem Xiaomi Redmi 9T vyfotíte i ultraširoké 8Mpx fotografie s úhlem záběru až 120° nebo portréty s rozostřeným pozadím i detailní makro snímky. Krásná selfíčka pořídíte pomocí 8Mpx přední kamerky, která podporuje zpomalené záběry a funkci AI Beautify pro automatické vylepšení výsledného snímku.Xiaomi Redmi 9T je plný výkonuPři každodenním používání nebudete na nic čekat. Telefon Xiaomi Redmi 9T totiž maximálně využívá schopnosti 8jádrového 11nm čipu Snapdragon 662, který je o několik desítek procent rychlejší než předchozí generace. Do hardwarové výbavy telefonu Xiaomi rovněž patří 4GB RAM, takže v naprosté pohodě zvládne více spuštěných aplikací současně.Android 10 a Google PlayPo softwarové stránce využívá chytrý telefon Xiaomi Redmi 9T Android ve verzi 10. Samozřejmostí je tak přístup k nepřebernému množství zajímavých aplikací.Senzor otisků prstů v bočním tlačítkuBezpečnost uživatelských dat v telefonu Xiaomi Redmi 9T zajišťuje senzor otisků prstů. Ten je integrovaný do bočního tlačítka pro aktivaci displeje.Baterie smartphonu Xiaomi Redmi 9T zvládne až 195 hodin přehrávání hudbyChytrý telefon Xiaomi Redmi 9T, díky baterii s kapacitou powerbanky a technologii až 18W rychlonabíjení, bude mít za všech okolností k dispozici dostatek energie na cokoli. Ať už nejraději trávíte čas hraním her, sledováním filmů nebo povídáním si s nejbližšími.Barevné varianty Xiaomi Redmi 9TChytrý telefon Xiaomi Redmi Note 9T je k dispozici hned ve čtyřech barevných variantách. Konkrétně jde o modrou, oranžovou, šedou a zelenou. Jakou si vyberete?

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177731433.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Xiaomi, Komunikace Xiaomi, Telefony Xiaomi, Mobilní telefony Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 029,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Redmi 9T 64GB oranžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Redmi 9T 64GB oranžová
Právě si prohlížíte...

3190,- Kč