Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Redmi 9 64GB gradientní fialová

Xiaomi Redmi 9 64GB gradientní fialová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Redmi 9 64GB gradientní fialová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Xiaomi Redmi 9 64GB gradientní fialová .

Detailní informace

Mobilní telefon Xiaomi Redmi 9 64GB gradientní fialová:Vlastnosti telefonu163,3 mm77 mm9,1 mmHmotnost telefonu: 198 g6,53úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému5 020 mAhkapacita baterie2× Nano SIMtyp SIM karty77 × 163,3 × 9,1 mmrozměry telefonu (Š×V×H)64 GBvnitřní paměť13 + 8 + 5 + 2 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicro SDXC až 512 GBslot na paměťové karty198 ghmotnost telefonuChytrý, výkonný a levný telefon Xiaomi Redmi 9Xiaomi Redmi 9 patří svým zařazením mezi levnější mobilní telefony, ale první zdání klame, protože sv...ými parametry vyhoví i náročnějším uživatelům. Velký 6,53 displej mobilního telefonu Xiaomi Redmi 9 doplňuje čtveřice čoček na zadní straně a korunu všemu nasazuje baterie s neuvěřitelnou kapacitou 5 020 mAh.Xiaomi Redmi 9 má parádně velký Full HD+ displejPřední straně mobilního telefonu Xiaomi Redmi 9 dominuje obrazovka s úhlopříčkou 6,53 a rozlišením 2 340 × 1 080 obrazových bodů. Tomu odpovídá poměr stran 19,5:9 a jemnost 395 PPI. Díky nízké hladině modrého světla vyzařovaného displejem navíc můžete chytrý telefon Xiaomi Redmi 9 používat dlouhé hodiny bez rizika namáhání očí.Xiaomi Redmi 9 z vás udělá fotografaHlavní fotoaparát se čtyřmi objektivy pořizuje fotografie s rozlišením až 13 Mpx a díky chytrým funkcím, jako je např. automatické pořízení fotky pomocí gesta ruky, dokáže usnadnit vytvoření vysněného snímku. S Xiaomi Redmi 9 pořídíte působivé portréty, detailní makro i širokoúhlé fotky s širokým záběrem. Nechybí zde samozřejmě 8Mpx přední selfie kamerka. Díky velké baterii vydrží telefon Xiaomi Redmi 9 dlouho nabitý, a vy tak budete moci více volat, déle brouzdat na internetu nebo nafotit více fotek.Xiaomi Redmi 9 je plný výkonuPři každodenním používání nebudete na nic čekat. Telefon Xiaomi Redmi 9 totiž maximálně využívá schopnosti 8jádrového 12nm čipu Mediatek Helio G80, který je až o 82 % rychlejší než předchozí generace. Takže telefon Xiaomi v naprosté pohodě zvládne více spuštěných aplikací současně.Android 10 a Google PlayPo softwarové stránce využívá chytrý telefon Xiaomi Redmi 9 Android ve verzi 10. Samozřejmostí je tak přístup k nepřebernému množství zajímavých aplikací.Baterie smartphonu Xiaomi Redmi 9? zvládne až 185 hodin přehrávání hudbyChytrý telefon Xiaomi Redmi 9, díky baterii s kapacitou powerbanky a technologii až 18W rychlonabíjení, bude mít za všech okolností k dispozici dostatek energie na cokoli. Ať už nejraději trávíte čas hraním her, sledováním filmů nebo povídáním si s nejbližšími. Barevné varianty Xiaomi Redmi 9Chytrý telefon Xiaomi Redmi 9 je k dispozici hned ve třech barevných variantách. Konkrétně jde o gradientní fialovou, šedou a zelenou. Jakou si vyberete?

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6941059646099.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Xiaomi, Komunikace Xiaomi, Telefony Xiaomi, Mobilní telefony Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

15 191,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Redmi 9 64GB gradientní fialová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Redmi 9 64GB gradientní fialová
Právě si prohlížíte...

3654,- Kč