Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá

VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá .

Detailní informace

Mobilní telefon VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá:VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá bez váhání identifikujete jako smartphone. Díky tomu budete schopni brouzdat internetem, fotit i pořizovat videa trojitým fotoaparátem, ale také hrát hry nebo využívat různé aplikace. RAM potěší kapacitou 8 GB. S tímto skvělým výkonem ho tak užijete i pro virtuální realitu a 3D hry. Pro veškeré vaše fotky, videa a další soubory je vymezena interní paměť s kapacitou 128 GB, je skutečně nadstandardní a vystačí pro velmi časté ukládání obsahu a stovky aplikací. Smart...phonu VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá poskytuje potřebnou energii baterka, která má výjimečnou výdrž díky netradiční kapacitě 5000 mAh. Velmi důležitým prvkem je konektorová výbava, tvoří ji USB-C. Displej tohoto telefonu disponuje obnovovací frekvencí 120 Hz. Můžete si užít rychlé prohlížení internetu, protože tento model podporuje 5G. Mobilní telefon Vivo disponuje nástavbou Funtouch OS. Podstatné funkce smartphonu VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá Chlubí se konfigurací Dual SIM + eSIM Operační paměť 8 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 695 NFC rozhraní pro platby nebo synchronizaci Zadní fotoaparát telefonu disponuje rozlišením 64 Mpx Na zadní straně telefonu najdete 3 čočky fotoaparátu 44 W rychlého nabíjení Mobilní telefon Vivo má hlavní slot pro SIM kartu typu Nano SIM pokud jde o vedlejší, ten je typu eSIM Displej a fotoaparát smartphonu VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá displej s kruhovým výřezem vám zprostředkuje FullHD rozlišení. Je založen na prémiové AMOLED technologii se špičkovou kvalitou obrazu, která příliš nezatěžuje baterii. Co se frekvence displeje týče, vyšplhala se na hodnotu 120 Hz. Výbavu pro focení tvoří u chytrého telefonu VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá sofistikovaný trojitý fotoaparát, 2Mpx makro objektiv (f/2,4), 2Mpx hloubkový objektiv (f/2,4 ks ) a hlavní 64Mpx objektiv (f/1,79). Bezvadné snímky s ostrými konturami si vezme na starost optická stabilizace. Kvalitu snímků vylepší
velmi účinné automatické ostření. Nezbytnou proprietou je praktická dioda na přisvícení. Pro zapálené do selfie fotek nesmí chybět ani přední snímač s rozlišením 16 Mpx. VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá zaujme praktickou výbavou Mobilní telefon dovede obsluhovat Mnohým uživatelům udělá radost rozhraní NFC, díky kterému například vždy pohodně zaplatíte svůj nákup. V parametrech narazíte na značku OTG, to značí, že je mobil připravený i na připojení externího pevného disku nebo flash disku. Samozřejmou funčností je podpora rychlého připojení k sítím a čidla důležitá pro fungování užitečných aplikací.

Produkt je výrobek značky Vivo ,distribuovaný s EAN kódem 6935117867342.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Vivo, Komunikace Vivo, Telefony Vivo, Mobilní telefony Vivo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 800,- Kč
Detail
24 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vivo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vivo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VIVO V29 Lite 5G 8GB/128GB zlatá
Právě si prohlížíte...

8499,- Kč