Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

UleFone Armor X8 černá

UleFone Armor X8 černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


UleFone Armor X8 černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným UleFone Armor X8 černá .

Detailní informace

Mobilní telefon UleFone Armor X8 černá:UleFone Armor X8 černá nám už podle vzhledu prozradí, že se jedná o chytrý mobilní telefon. Budete s ním moct brouzdat po sítích, nahrávat video a pořizovat fotky trojitým snímačem nebo hrát mobilní hry. Operační paměť dosahuje kapacity 4 GB. Díky takovému výkonu pak můžete bez potíží hrát hry i spouštět aplikace najednou. Pro všechny soubory a ostatní data je připravena vnitřní paměť s kapacitou 64 GB, se kterou málokdy něco smažete a unese kolekci filmů, hudby i her. Chytrému telefonu
UleFone Armor ...X8 černá dodává zásobu energie baterie, která má delší výdrž díky velkorysé kapacitě 5080 mAh. Podstatným bodem je konektorová výbava, tvoří ji Jack (3,5mm) a USB-C. Konstrukcí těla míří v prvé řadě na příznivce telefonů s nadstandardní odolností, je vysoce odolný i při pádu z výšky až 1,5 m. Řadě problémů předejde voděodolnost tohoto chytrého telefonu. Disponuje totiž stupněm krytí IP68. Mobilní telefon Ulefone má čistý Android. Podstatné vlastnosti smartphonu UleFone Armor X8 černá Pro SIM karty má konfiguraci Hybridní slot Tělo odolnější proti nárazům Bezpečnější používání díky voděodolnosti Operační paměť 4 GB a procesor MediaTek MT6762 (Helio P22) Grafický akcelerátor PowerVR GE8320 Rozhraní NFC pro synchronizaci a platby Zadní fotoaparát telefonu disponuje rozlišením 13 Mpx Na zádech telefonu naleznete 3 fotoaparáty 10 W rychlého nabíjení Rychlé odemykání telefonu rozpoznáním tváře Mobilní telefon Ulefone má hlavní slot pro SIM kartu typu Nano SIM pokud jde o vedlejší, ten je typu Nano SIM Displej a fotoaparát smartphonu UleFone Armor X8 černá displej přináší HD rozlišení. Je založen na technologii IPS s kvalitním podáním barev a dobrými pozorovacími úhly. Výbavu pro fotografie tvoří u smartphonu UleFone Armor X8 černá sofistikovaný trojitý fotoaparát a hlavní 13Mpx objektiv (f/2,2). Kvalitu snímků vylepší
účinné automatické ostření. Nezbytnou proprietou je šikovná dioda na přisvícení. Pro fanoušky selfie momentek má mobil přední fotoaparát s rozlišením 8 Mpx. UleFone Armor X8 černá s bohatou výbavou Mobilní telefon dovede obsluhovat dvojici SIM karet, z toho jednu místo paměťové karty. O zabezpečení telefonu UleFone Armor X8 černá se stará oblíbená čtečka otisků umístěná na těle telefonu. Variantu rychlého odemknutí chytrého telefonu, aniž byste museli zadávat PIN, otevírá spolehlivé rozpoznávání podoby obličeje. Potěšující zprávou je určitě zakomponované NFC, se kterým bude placení ještě jednodušší. Automatickou součástí je rovněž podpora pro rychlé připojení k síti a senzory nutné pro funkčnost praktických aplikací.

Produkt je výrobek značky Ulefone ,distribuovaný s EAN kódem 6937748733867.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Ulefone, Komunikace Ulefone, Telefony Ulefone, Mobilní telefony Ulefone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

11 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

UleFone Armor X8 černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ulefone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ulefone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

UleFone Armor X8 černá
Právě si prohlížíte...

2790,- Kč