Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

UleFone Armor X5 PRO červená

UleFone Armor X5 PRO červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


UleFone Armor X5 PRO červená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným UleFone Armor X5 PRO červená .

Detailní informace

Mobilní telefon UleFone Armor X5 PRO červená:UleFone Armor X5 PRO červená je už podle vzhledu chytrý mobilní telefon. Díky němu budete moct sledovat či komentovat dění na sociálních sítích, nahrávat videa a pořizovat fotografie duálním fotoaparátem nebo se bavit hraním her. Operační paměť dosahuje kapacity 4 GB. S tímto slušným výkonem můžete pohodlně hrát hry a obsluhovat i více aplikací najednou. Pro všechny soubory a ostatní data je telefon opatřen vnitřní pamětí o kapacitě 64 GB, kterou téměř nezaplníte, nezastaví ji ani vaše pestrá kolekce... filmů, her či dalšího obsahu. Smartphonu UleFone Armor X5 PRO červená dá potřebnou energii baterie, která má velmi solidní výdrž díky nadstandardní kapacitě 5000 mAh. Podstatnou součástí je také konektorová výbava, tvoří ji Jack (3,5mm) a USB micro. Konstrukcí těla se zaměřuje hlavně na vyznavače outdooru, kteří preferují odolné zařízení, je dobře chráněn proti nárazu a pádu z výšky až 1,5 m. Velkou výhodou je voděodolnost tohoto chytrého telefonu. Jeho stupeň krytí dosahuje totiž hodnoty IP68. Mobilní telefon Ulefone má systém čistého Androidu. Významné funkce smartphonu UleFone Armor X5 PRO červená Obslouží víc SIM karet v konfiguraci Hybridní slot Tělo odolnější proti nárazům Chrání jej voděodolnost RAM 4 GB a procesor MediaTek MT6762 (Helio P22) Grafický akcelerátor PowerVR GE8320 NFC čip pro rychlý platební styk Na zádech najdete 2 snímače fotoaparátu 10 W rychlého nabíjení Přístup k telefonu pomocí rozpoznání tváře Mobilní telefon Ulefone má hlavní slot pro SIM kartu typu Nano SIM pokud jde o vedlejší, ten je typu Nano SIM Displej a fotoaparát smartphonu UleFone Armor X5 PRO červená displej má HD rozlišení. Je založen na oblíbené technologii IPS s kvalitním podáním barev a dobrými pozorovacími úhly. Výbavu pro fotografie tvoří u chytrého telefonu UleFone Armor X5 PRO červená duální zadní fotoaparát a hlavní 13Mpx objektiv (f/2). Kvalitu snímků pozvedá efektivní automatické zaostřování. Samozřejmostí je užitečná dioda na přisvícení. Pro nadšence do selfie záběrů dostal telefon do výbavy přední snímač s rozlišením 5 Mpx. UleFone Armor X5 PRO červená s parádní výbavou Chytrý telefon dovoluje používat hned dvě SIM karty, z toho jednu místo paměťové karty. Cestu k bleskovému odemknutí mobilního telefonu bez nutnosti kreslení gest otevírá efektivní rozpoznávání tváře. Velmi oblíbené je také moderní NFC, se kterým budou finanční transakce nebo synchronizace ještě snadnější. Ve specifikacích se nachází též dovětek OTG, což značí, že k mobilu můžete připojit flash disk nebo externí HDD. Přístroj samozřejmě nepostrádá ani podporu pro rychlé připojení k síti a senzory nezbytné pro hladkou funkčnost užitečných aplikací.

Produkt je výrobek značky Ulefone ,distribuovaný s EAN kódem 6937748733836.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Ulefone, Komunikace Ulefone, Telefony Ulefone, Mobilní telefony Ulefone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

6 649,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

UleFone Armor X5 PRO červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ulefone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ulefone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

UleFone Armor X5 PRO červená
Právě si prohlížíte...

2589,- Kč