Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

UleFone Armor 8 černá

UleFone Armor 8 černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


UleFone Armor 8 černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným UleFone Armor 8 černá .

Detailní informace

Mobilní telefon UleFone Armor 8 černá:Vlastnosti telefonu166 mm82 mm15 mmHmotnost telefonu: 282 g6,1úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému5 580 mAhvýdrž baterie2× NanoSIMtyp SIM karty82 × 166 × 15 mmrozměry telefonu (Š×V×H)64 GBvnitřní paměť16 + 5 + 2 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicroSD až 256 GBslot na paměťové karty282 ghmotnost telefonu
UleFone Armor 8 je telefon vhodný pro outdoorové aktivity nebo náročné pracovní prostředí. Jeho odolné tělo splňuje IP68 krytí a vojenskou normu MIL-STD 810G, takže odolá vodě, prac...hu, vysokým teplotám i nárazům z výšky až 1,2 m. V telefonu běží systém Android 10, kterému dodává dostatek výkonu pro hladký chod procesor Helio P60 s šesti jádry a 4 GB RAM. K uložení vašich dat je zde k dispozici 64GB úložiště se slotem pro MicroSD karty. Pro jednoduché a rychlé odemykání můžete využít funkci pro odemykání obličejem nebo pomocí čtečky otisků prstů.
Klíčové vlastnosti mobilního telefonu UleFone Armor 8, černý6,1 displej s IPS technologiíOdolný telefon podle IP68 krytíVýkonný 8jádrový procesor Helio P60Trojitý fotoaparát s rozlišením až 16 MpxUleFone Armor 8 s operačním systémem Google Android 10
UleFone Armor 8 má velký a jasný displejNa velkém IPS displeji s úhlopříčkou 6,1 a HD rozlišením vyniknou živé barvy s vysokým kontrastem pro vysokou kvalitu obrazu. Displej telefonu UleFone Armor 8 je také krytý tvrzeným sklem, které chrání proti poškrábání a prasknutí. Výhodou je i možnost použití s nasazenými rukavicemi (do 1,5mm tloušťky), což se hodí nejen v zimě.
Odolný telefon, který zachytí kvalitní momentkyS telefonem UleFone Armor 8 můžete vytvořit krásné fotografie s rozlišením až 16 Mpx pomocí hlavního objektivu. Tomu vypomáhají ještě 2Mpx kamera a 5Mpx objektiv pro makro záběry. Pro selfie snímky je připravena přední kamerka s 8Mpx rozlišením s automatickou úpravou výsledného snímku pro vyšší kvalitu.
Dlouho vydrží a nahradí vaši peněženkuV dlouhém používání vám nic nebrání díky baterii s vysokou kapacitou a podporou rychlého 15W nabíjení, která značně urychlí dobu nutnou k dobití telefonu. UleFone Armor 8 disponuje také moderními technologiemi, včetně GPS navigace nebo bezkontaktního NFC pro pohodlné placení telefonem.

Produkt je výrobek značky Ulefone ,distribuovaný s EAN kódem 6937748733744.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Ulefone, Komunikace Ulefone, Telefony Ulefone, Mobilní telefony Ulefone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

6 649,- Kč
Detail
4 319,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

UleFone Armor 8 černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ulefone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ulefone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

UleFone Armor 8 černá
Právě si prohlížíte...

3228,- Kč