Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tlačítkový telefon MyPhone 6320, černá

Tlačítkový telefon MyPhone 6320, černá
Tlačítkový telefon MyPhone 6320, černá
Tlačítkový telefon MyPhone 6320, černá
Tlačítkový telefon MyPhone 6320, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tlačítkový telefon MyPhone 6320, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tlačítkový telefon MyPhone 6320, černá .

Detailní informace

Tlačítkový telefon MyPhone 6320 Heslo v jednoduchosti je krása hraje prim u spousty uživatelů mobilních telefonů. Pokud mezi ně patříte i vy a od svého telefonu očekáváte především základní funkce jako je volání a psaní SMS zpráv, pak je pro vás jako stvořený Myphone 6320. Tlačítkový telefon, který zaujme jednoduchým ovládáním pomocí tlačítkové klávesnice a dobře čitelného 2,4“ displeje, dlouhou výdrží až 7 dní v pohotovostním režimu nebo základní výbavou včetně svítilny, FM rádia či podpory Dual SIM. Jednoduché ovládání Hledáte mobilní telefon... a patříte mezi uživatele, kteří si vystačí se základními funkcemi? MyPhone 6320 je se svým jednoduchým ovládáním pomocí tlačítkové klávesnice a dobře čitelným 2,4“ displejem ideální pro seniory nebo uživatele se sníženou pohyblivostí prstů, kteří ocení jeho jednoduchost a praktičnost. Dlouhá výdrž baterie Volejte si se svými blízkými klidně několik hodin bez nutnosti dobíjení baterie. Uvnitř telefonu se ukrývá baterie s velkou kapacitou 1000 mAh, která má dostatek energie až na 7 dní v pohotovostním režimu nebo až 4 hodiny nepřetržitého hovoru. Podpora Dual SIM Využívejte v jednom telefonu rovnou dvě telefonní čísla. Díky funkci Dual SIM lze do telefonu vložit dvě SIM karty a jednoduše tak přepínat mezi soukromými a služebními hovory. Několik praktických funkcí Přestože je stvořen především pro volání a posílání SMS zpráv, nechybí telefonu Myphone 6320 několik důležitých funkcí. Pomocí vestavěného VGA fotoaparátu budete moci pořizovat kvalitní snímky, naladit si FM rádio nebo si pomocí Bluetooth bezdrátově připojit handsfree soupravu.

Produkt je výrobek značky Myphone ,distribuovaný s EAN kódem 5902983617112.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Myphone, Komunikace Myphone, Telefony Myphone, Mobilní telefony Myphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tlačítkový telefon MyPhone 6320, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Myphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Myphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tlačítkový telefon MyPhone 6320, černá
Právě si prohlížíte...

690,- Kč