Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue

TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue .

Detailní informace

Mobilní telefon TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue:TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue můžeme ihned označit za smartphone. Díky němu budete schopni být v kontaktu se světem na internetu, fotografovat i natáčet nezapomenutelná videa trojitým fotoaparátem nebo hrát hry. RAM nabízí kapacitu
4 GB. Díky takovému výkonu pak můžete bez potíží hrát hry a obsluhovat i více aplikací najednou. Na data a soubory je připravena paměť o velikosti 64 GB, kterou téměř nezaplníte a unese i pestrou sbírku her či dalšího obsahu. Telefonu TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue zajistí ...veškerou energii baterka, která má delší výdrž díky nadstandardní kapacitě 5000 mAh. Neméně důležitým prvkem je konektorová výbava, tvoří ji Jack (3,5mm) a USB-C. Mobilní telefon TCL má nástavbu TCL UI. Hlavní parametry smartphonu TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue SIM karty v konfiguraci Dual SIM + paměťová karta Operační paměť 4 GB a CPU MediaTek Helio G25 NFC čip pro synchronizaci a platby Zadní fotoaparát telefonu disponuje rozlišením 50 Mpx Na zádech telefonu naleznete 3 fotoaparáty Kabelové nabíjení o výkonu 15 W Odemykání telefonu rozpoznáním tváře Mobilní telefon TCL má hlavní slot pro SIM kartu typu Nano SIM pokud jde o vedlejší, ten je typu Nano SIM Obrazovka a fotovýbava telefonu TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue displej s výřezem ve tvaru kapky má HD rozlišení. Je postaven na technologii IPS s kvalitním podáním barev a dobrými pozorovacími úhly. Fotovýbavu zajišťuje u chytrého telefonu TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue fotoaparát s trojicí čoček, 2Mpx teleobjektiv (f/2,4), 2Mpx širokoúhlý objektiv (f/2,4) a hlavní 50Mpx objektiv (f/1,85). Během pořizování videozáznamů je pro kvalitní výsledek nezbytná také elektronická stabilizace. Kvalitu snímků pozvedá velmi účinné automatické ostření. Pro uživatele milující pořizování selfie fotek má telefon ve výbavě přední snímač s rozlišením 8 Mpx. TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue s parádní výbavou Smartphone umí obsluhovat hned 2 SIM karty, a to bez zabrání slotu, který je určen pro paměťovou kartu. O snížení rizika neoprávněného vniknutí do TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue se stará čtečka otisků prstů na těle telefonu. Cestu k bleskovému odemknutí mobilního telefonu, aniž by bylo nutné zadat heslo, otevírá efektivní rozpoznávání tváře. Potěší přítomnost NFC, se kterým bude placení ještě jednodušší. Automatickou součástí je rovněž podpora rychlého připojení k internetu a čidla důležitá pro fungování užitečných aplikací.

Produkt je výrobek značky Tcl ,distribuovaný s EAN kódem 4894461924601.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Tcl, Komunikace Tcl, Telefony Tcl, Mobilní telefony Tcl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 179,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tcl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tcl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TCL 30SE 4/64 Atlantic Blue
Právě si prohlížíte...

4359,- Kč