Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TCL 20L 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon

TCL 20L 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
TCL 20L 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
TCL 20L 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
TCL 20L 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TCL 20L 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným TCL 20L 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon TCL 20L Pořiďte si chytrý telefon, který navzdory své dostupné ceně překoná vaše očekávání špičkovou výbavou. Řeč je o TCL 20L, elegantním chytrém telefonu v modré barvě s velkým a krásným 6,67“ Dotch displejem s Full HD+ rozlišením, parádním výkonem zásluhou osmijádrového procesoru Snapdragon 662, skvělým 48Mpx čtyřnásobným fotoaparátem nebo kvalitní výdrží 5000mAh baterie s 18W rychlonabíjením. Obraz jako v kině Ponořte se do parádního obrazu při sledování videí nebo hraní her, o který se stará velký a skvěle čitelný 6,67“ Dot...ch displej s působivým Full HD+ rozlišením a poměrem stran 20:9 jako v kinosále. Zásluhou technologie NXTVISION pro vylepšení obrazu vás displej ohromí čistými barvami a kontrastem, zatímco kvalitní duální reproduktory doplní vaše zážitky špičkovým stereo zvukem. Spolehlivý chod při hraní i multitaskingu Parádní výkon při hraní her nebo multitaskingu má na starosti silný osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 662 vybavený umělou inteligencí, který ve spojení s operační pamětí 4 GB RAM hravě zvládne každý úkol, který mu naložíte. Velká úložná kapacita 128 GB pak zajišťuje dostatek prostoru pro vaše filmy, hudbu nebo fotografie. Dlouhá výdrž díky baterii s 5000 mAh Smartphone TCL 20L zvládne i ten nejnáročnější den na jedničku. Velká baterie o kapacitě 5000 mAh zajišťuje dlouhou výdrž na jedno nabití, zatímco technologie 18W rychlonabíjení se stará o bleskové doplnění energie. Funkce reverzního nabíjení navíc umožní proměnit váš telefon v powerbanku a dobíjet s jeho pomocí jiná zařízení. Kvalitní čtyřnásobný 48Mpx fotoaparát Zachyťte všechny zajímavé momenty vašeho života v prvotřídní kvalitě zadním 48Mpx čtyřnásobným fotoaparátem s umělou inteligencí bez ohledu na to, zda je noc nebo den. Pomocí super širokoúhlé kamery pořídíte snímky celé krajiny, makro fotoaparát zachytí i ty nejmenší detaily, zatímco snímač pro úpravu hloubky ostrosti vytvoří portréty s moderně rozmazaným pozadím. Přední 16Mpx fotoaparát pak využijete pro pořízení krásných selfíček.

Produkt je výrobek značky Tcl ,distribuovaný s EAN kódem 4894461882826.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Tcl, Komunikace Tcl, Telefony Tcl, Mobilní telefony Tcl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 166,2 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TCL 20L 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tcl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tcl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TCL 20L 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

5049,- Kč