Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/256GB černá

Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/256GB černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/256GB černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/256GB černá .

Detailní informace

Mobilní telefon Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/256GB černá:Vlastnosti telefonu158 mm 67 mm 6 mmHmotnost telefonu: 183 g7,6úhlopříčka displejeAndroid 12typ operačního systému4 400 mAhkapacita baterieDual SIMtyp SIM karty67 × 158 × 6 mmrozměry telefonu (Š×V×H)256 GBvnitřní paměť50 + 12 + 12 Mpxfotoaparát5G/LTEnejrychlejší internet–slot na paměťové karty282 ghmotnost telefonu
Budoucnost se otevírá ve vašich dlaních
Jedinečný smartphone Samsung Galaxy Z Fold4Představujeme Galaxy Z Fold4. V další generaci nejlepšího skládacího smartphonu od S...amsung zůstalo vše dobré, ale přibyla mnohá vylepšení. Nadále máte k dispozici dva displeje – vnější, 6,2, a obrovský vnitřní s úhlopříčkou 7,6 a téměř čtvercovým poměrem stran. Díky tenčím rámečkům vás ale jejich obraz ještě více pohltí. Režim Flex, který vám umožní rozevřít telefon do téměř libovolného úhlu (podobně jako notebook), stále zaručuje všestranné využití, ať už smartphone Z Fold4 držíte v ruce, nebo jej odložíte na stůl. Multitasking je vylepšený novými softwarovými vychytávkami, fotoaparáty vás ohromí rozlišením, přiblížením i kvalitou nočních fotografií a videí. Skvělý výkon zajišťuje 4nm procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1, doplněný o 12 GB RAM a prostorné úložiště. Spolehlivou výdrž zase zaručí baterie s typickou kapacitou 4 400 mAh, která podporuje superrychlé drátové i bezdrátové nabíjení a o svou energii se umí podělit i s dalšími zařízeními. Přidejte ještě špičkovou odolnost a získáte opravdu jedinečný telefon, který pro vás bude nekonečným zdrojem zábavy i dokonalým pracovním nástrojem.
Samsung Galaxy Z Fold4 je lehčí i tenčí než dříveGalaxy Z Fold4 je sice plný vylepšení, ale v kapse ponesete o 8 gramů méně a snížena byla také tloušťka a výška – mimo jiné díky tenčím rámečkům, zajišťujícím, že oproti běžnému standardu budete mít k dispozici více, než dvojnásobnou zobrazovací plochu. Vše potřebné zvládnete vyřídit na vnějším displeji s úhlopříčkou 6,2. Uvnitř se pak skrývá dechberoucí vnitřní displej s úhlopříčkou 7,6. Obří zobrazovací plocha je nepřekonatelná při sledování multimediálního obsahu a hraní her, ale hlavně povýší na úplně novou úroveň efektivitu vaší práce. Radost můžete mít také z toho, že krabička a veškeré vnitřní obaly jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného papíru a že i při výrobě samotného telefonu Samsung Galaxy Z Fold4 byly použity recyklované materiály včetně plastů vylovených z moře.
Multitasking nejvyšší úrovněVelký vnitřní displej samozřejmě není jen na okrasu. Softwarová vylepšení v telefonu Samsung Galaxy Z Fold4 zahrnují chytré funkce, které usnadňují multitasking, jako je například hlavní panel, podobný tomu, jaký znáte z osobních počítačů. K výběru aplikací zobrazených vedle sebe poslouží jednoduchá gesta a pomocí funkce App Pair navíc můžete v předem nastaveném rozložení otevřít až tři aplikace najednou. Co třeba podklady a firemní prezentace? Leták obchodu a nákupní seznam? Společně sledovaný film a chat s přáteli? Zábava ani produktivita práce nemají na Galaxy Z Fold4 žádné hranice.
Ohromující ohebný displej telefonu Samsung Galaxy Z Fold4Na 7,6 vnitřní Dynamic AMOLED 2X Infinity Flex displej je opravdu radost pohledět. Nabízí adaptivní obnovovací frekvenci 120 Hz, maximální jas až 1 000 nitů, vysoké rozlišení i podporu chytrého pera S Pen. Oproti minulé generaci obklopují displej telefonu Samsung Galaxy Z Fold4 ještě menší rámečky než dříve, takže vás při sledování multimédií, hraní her i efektivní práci dokonale pohltí. Nástavba One UI navíc přináší spoustu softwarových vylepšení, zpříjemňujících multitasking – od zmíněného hlavního panelu přes systémové aplikace upravené pro režim Flex po snadnou správu a uspořádání spuštěných aplikací. To je jasná konkurenční výhoda telefonu Samsung Galaxy Z Fold4.
Samsung Galaxy Z Fold4 nabídne úchvatně plynulé zobrazení na obou displejíchOba displeje telefonu Samsung Galaxy Z Fold4 nabízejí...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806094504651.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/256GB černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/256GB černá
Právě si prohlížíte...

39600,- Kč