Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB černá

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB černá .

Detailní informace

Mobilní telefon Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB černá:
Budoucnost složená do kapsy
Dokonalé snoubení nejnovější technologie a nekonečných inovací — to je Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Pořizujte fotografie ze zcela nových úhlů s pěti fotoaparáty a režimem Flex. Zažijte špičkovou rychlost sítě 5G. Poznejte novou úroveň gamingu se skvělým výkonem nebo multitaskingu s funkcí Split Screen View. To vše hned na dvou 120Hz obrazovkách, 6,2 vnějším a 7,6 hlavním displeji, s podporou zbrusu nové edice oblíbeného pera S Pen. Všechno, co si pře...jete od mobilního telefonu a ještě více nyní složíte pohodlně do své kapsy. 
V telefonu Samsung Galaxy Z Fold3 5G se snoubí design spojený s odolností
Luxusní designové provedení telefonu Galaxy Z Fold3 5G nijak nezabránilo společnosti Samsung, aby jej vybavila maximální ochranou. Vnější displej a zadní kryt jsou zpevněny vůbec nejsilnějším sklem z rodiny Galaxy Z, Corning Gorilla Glass Victus. To prošlo intezivním testováním na pády z výšky až 2 metrů a nabízí také vylepšenou odolnost vůči poškrábání. Jeho futuristický vzhled s vybranými barvami si tak budete moci užít u telefonu Samsung Galaxy Z Fold3 5G po opravdu dlouhou dobu.
Samsung Galaxy Z Fold3 5G poslouží jako rozkládací kapesní kino
Nechte váš obsah zazářit na velkorysém 7,6 AMOLED displeji s poměrem stran 22,5 : 18. Díky jeho unikátní technologii se můžete těšit na skvělou kvalitu obrazu s křišťálovými barvami, 120Hz plynulost a vysoký kontrast. Tím to však nekončí — vždy, když se obrazovka telefonu Samsung Galaxy Z Fold3 5G rozsvítí, selfie fotoaparát umístěny na vnitřní straně pod displejem jako kouzlem zmizí a zanechá za sebou pouze dokonale celistvý displej pro ničím nerušený zážitek ze sledování.
Psaní, kreslení a ovládání v novém úhlu
Oblíbený stylus S Pen nyní přichází i na skládací zařízení Samsung Galaxy Z Fold3 5G, díky čemuž můžete zkombinovat hned několik skvělých funkcí najednou. Speciální edice S Pen vám nabízí zcela přirozený pocit z psaní, intuitivní ovládání, přesný výběr textu a samozřejmě možnost se na telefonu Samsung Galaxy Z Fold3 5G kreativně vyjádřit. S režimem Flex si navíc můžete rozdělit obrazovku na více částí a například sledovat video s návodem na malování, zatímco v druhé polovině přímo tvoříte. S Pen není součástí balení chytrého telefonu Samsung Galaxy Z Fold3 5G a prodává se samostatně.
Dokonale plynulý gaming i multitasking
Upgradujte svůj herní zážitek na perfektně plynulých obrazovkách s obnovovací frekvencí 120 Hz. Ve spojení s 5nm procesorem vás čeká špičkové ponoření do oblíbených herních titulů, aniž by vám zážitek kazily nepříjemné lagy nebo zasekávání obrazu. Můžete se tak naplno ponořit do akce a hladce dosáhnout zasloužených vítězství — nebo se věnovat náročnému multitaskingu, který pro Samsung Galaxy Z Fold3 5G bude hračka.
Smartphone Samsung Galaxy Z Fold3 5G se vody nebojí
Samsung Galaxy Z Fold3 5G vás nyní může bez potíží doprovázet téměř kamkoli. Jako první skládací telefon na světě se pyšní voděodolností certifikace IPX8, díky níž vydrží ve sladké vodě do 1,5 metru po dobu až 30 minut. Nečekaný déšť, intenzivní trénink nebo náhodný kontakt s vodou mu tak neublíží.
Vůbec nejsilnější hliníkový pancíř
Skládací telefon od Samsungu dostal do vínku lehký, ale zatím nejodolnější hliníkový rámeček Armor Aluminium Frame. Ten účinně chrání vnitřní části a kloub chytrého telefonu Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Vy se tak můžete plně soustředit na obsah svého zařízení, jeho bezpečnost je totiž v dobrých rukách.
Smartphone Samsung Galaxy Z Fold3 5G má ještě flexibilnější obrazovku
Až o...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806092562424.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

11 690,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB černá
Právě si prohlížíte...

16990,- Kč