Samsung Galaxy Z Flip4 8GB/128GB fialová

Samsung Galaxy Z Flip4 8GB/128GB fialová
20 590 16 790 1608
20 590,- Kč

Původní cena: 16 790,- Kč


Hodnocení:


Samsung Galaxy Z Flip4 8GB/128GB fialová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsung Galaxy Z Flip4 8GB/128GB fialová .

Detailní informace

Mobilní telefon Samsung Galaxy Z Flip4 8GB/128GB fialová:Vlastnosti telefonu167,3 mm73,6 mm17,4 mmHmotnost telefonu: 183 g6,7úhlopříčka displejeAndroid 12typ operačního systému3 700 mAhkapacita baterieDual SIMtyp SIM karty73,6 × 167,3 × 17,4 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť12 Mpxfotoaparát5G/LTEnejrychlejší internet–slot na paměťové karty183 ghmotnost telefonu
Samsung Galaxy Z Flip4 je smartphone, který se jen tak (ne)složí
Originální a praktický design telefonu Galaxy Z Flip4Galaxy Z Flip4 je stvořený pro všechny uživate...le, kteří ocení stylový a skvěle propracovaný design s praktickým využitím. Nesmírně kompaktní skládací konstrukce vás nadchne při běžných činnostech i při focení – pořídit smartphonem umělecký snímek či film nebylo ještě nikdy rychlejší ani jednodušší. Možnost částečně otevřít skládací telefon Samsung ale oceníte také například při komunikaci s blízkými či při sledování multimédií. Ať už svůj Flip4 budete právě využívat jakkoli, potěší dlouhou výdrží i špičkovou odolností vnějších povrchů, pantu i samotného ohebného displeje. Jaké barevné provedení vás oslovilo? Můžete zvolit jakýkoli outfit, protože elegantní telefon Samsung Galaxy Z Flip4 s matným povrchem a lesklým rámem k němu zaručeně nádherně padne.
Smartphone jako dokonalý módní doplněkZ Flip4 je skvěle vybavený smartphone s velkým 6,7 displejem, který se ovšem vejde i do té nejmenší kapsy u upnutých kalhot, té nejtitěrnější kabelky či do náprsní kapsy vypasovaného saka. Skládací konstrukce umožňuje telefon Samsung Galaxy Z Flip4 složit tak, že nikdy nebude překážet ani nevhodně vyčnívat, a díky režimu Flex může sám sobě posloužit jako stojánek či stativ. Samsung Galaxy Z Flip4 je zároveň moderní, nekompromisní telefon i šperk – jde o neskutečně stylový doplněk jakéhokoli vašeho outfitu, odvážného i konzervativního.
Samsung Galaxy Z Flip4 sází na elegantní a odolné těloModerní chytré telefony samozřejmě vždy vyžadují rozumně opatrné zacházení, ale o svůj nový Galaxy Z Flip4 se nemusíte bát – jeho revoluční skládací design mu totiž nijak neubírá na odolnosti. Smartphone je krytý mimořádně odolným sklem nejnovější generace – Corning Gorilla Glass Victus+. Klíčová součást designu – geniálně vymyšlený pant, je pak chráněn extrémně pevným hliníkovým rámem Armor Aluminum. A nemusíte mít strach ani o ohebný, 6,7 displej. Ten je ještě odolnější, než kdy dříve. Super tenká vrstva Ultra Thin Glass navíc hravě zvládne až 200 000 složení, takže budete moci s telefonem Samsung Galaxy Z Flip4 pracovat tak často, jak jen sami budete chtít.
Voda není pro smartphone Samsung Galaxy Z Flip4 žádná hrozbaSeznamte se s řadou vůbec prvních skládacích telefonů na světě, která se může pochlubit vysokou odolností proti vodě. Jak je u prémiových smartphonů Galaxy zvykem, díky stupni krytí IPX8, značícímu schopnost vydržet pod vodou v hloubce do 1,5 m až 30 minut, se o svůj Galaxy Z Flip4 nemusíte obávat ani za deště, při polití vodou, či podobných nehodách. Trochu té vody jej prostě z míry nevyvede.
Mistr fotograf i v horším světleI do kompaktního těla telefonu Samsung Galaxy Z Flip4 se podařilo vložit prvotřídní fotografickou výbavu, která vám umožní vyniknout nejen ve světě sociálních sítí. Hlavní hvězdou je 12Mpx širokoúhlý fotoaparát s řešením Nightography, pořizující nádherné snímky ve dne v noci. Takže i když vám světlo na první pohled nepřeje, výsledné fotky budou detailní, krásně vykreslené a realisticky barevné. K dispozici vám je v telefonu Samsung Z Flip4 rovněž oblíbený ultraširokoúhlý fotoaparát, taktéž s rozlišením 12 Mpx, který využijete například při focení větších skupin lidí, panoramat či architektonických skvostů. A když budete chtít zvěčnit sami sebe, na výbornou vám poslouží 10Mpx přední fotoaparát.
Flexibilní možnosti využitíSkládací telefon Samsung Galaxy Z Flip4 nemusí být jen plně rozložený či složený. Režim Flex vám umožní zvolit téměř libovolný úhel otevření – podobně jako u notebooku, čímž vaše pohodlí i...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806094535013.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

33 290,- Kč
24 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Samsung Galaxy Z Flip4 8GB/128GB fialová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Galaxy Z Flip4 8GB/128GB fialová
Právě si prohlížíte...

20590,- Kč