Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB krémová

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB krémová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB krémová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB krémová .

Detailní informace

Mobilní telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB krémová:
První voděodolný skládací telefon na světě
Technologie se přesouvají do stále menších rozměrů, staňte se součástí mobilní evoluce i vy! Představujeme Samsung Galaxy Z Flip3 5G — špičkový telefon s 6,7 Infinity Flex displejem se 120 Hz, který můžete složit napůl a schovat i do těch nejmenších kapes. Samsung Galaxy Z Flip3 5G disponuje větším vnějším displejem, pokročilým fotomodulem, režimem Flex a řadou vychytávek pro odolnější tělo než kdy dřív. To vše zabalené v prvotřídním de...signu, který vás bude bavit každý den.
Galaxy Z Flip3 5G — Designový šperk pro náročné
Futuristický vzhled Galaxy Z Flip3 5G je obohacen o ladící barvy, jimiž můžete dát najevo svůj styl a pozdvihnout každodenní look. Ať už vás čeká pracovní týden nebo posezení s přáteli, elegantní design telefonu Samsung Galaxy Z Flip3 5G vás perfektně doplní.
Smartphone Galaxy Z Flip3 5G je kapesní telefon plné velikosti
Upnuté džíny, mini kabelka či náprsní kapsa na košili — skladný tvar Galaxy Z Flip3 5G mění pravidla hry. Jednoduchým složením se z prostorné 6,7 obrazovky stane 4,2 telefon, který se vám pohodlně vejde do malých kapes nebo jen tak do dlaně.
Mini displej, maxi zábava
Spojení s přáteli nekončí, když máte telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G zavřený. Na vylepšeném 1,9 vnějším displeji si pohodlně můžete zkontrolovat notifikace a příchozí zprávy, ovládat hudbu či pořizovat fotky s náhledem. A interakci si můžete navíc ještě přizpůsobit — zvolte si to nejlepší rozhraní pro snadný přístup a vyberte si z nejrůznějších barev a stylů, aby pro vás bylo ovládání smartphonu Samsung Galaxy Z Flip3 5G co nejvíce intuitivní.
Smartphone Galaxy Z Flip3 5G má pohlcující 120Hz displej
Užijte si nekončící plynulost scrollování, gamingu i videí. 6,7 Infinity Flex displej se pyšní obnovovací frekvencí 120 Hz, která se navíc automaticky přizpůsobuje sledovanému obsahu. O živoucí a zářivé barvy se postará speciálně vyvinutá technologie Dynamic AMOLED 2X. Samsung Galaxy Z Flip3 5G nabízí jednoduše skvostný obraz po všech stránkách.
S telefonem Samsung Galaxy Z Flip3 5G pořídíte selfies s náhledem
Zachyťte jedinečné životní okamžiky s přáteli a rodinou pomocí dvou zadních fotoaparátů chytrého skládacího telefonu Galaxy Z Flip3 5G. O extra místo v záběru se postará 12Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát, výjimečné snímky na zeď vám pak zajistí 12Mpx klasický fotoaparát. A co víc, Samsung Galaxy Z Flip3 5G přitom můžete nechat zavřený — vnější displej vám zobrazí náhled fotografie a postranní tlačítko hlasitosti skvěle poslouží jako závěrka.
Váš svět, váš úhel pohledu
Režim Single Take už znáte — nyní se připravte posunout focení a filmování s umělou inteligencí ještě o krok dále. Pomocí režimu Flex si můžete na Samsung Galaxy Z Flip3 5G přesně nastavit požadovaný úhel a pořizovat senzační snímky hands-free. Ta nejtěžší část pak bude už jen vybrat ten nejlepší kousek ze série povedených záběrů.
Ostré a jasné noční fotografie
Nemusíte už hledat náhodné předměty v okolí, které by vám posloužily jako provizorní stativ. Pro nádherně ostré fotografie využijte u chytrého telefonu Samsung Galaxy Z Flip3 5G režimu Flex a jeho možnosti si nastavit přesný úhel, kterým budete fotit a natáčet. Tuto funkci plně oceníte zejména s funkcí Night Hyperlapse, kdy můžete využít pomalou závěrku, a pořídit tak ohromující záběry nočního města nebo jiné světelné show.
Smartphone Samsung Galaxy Z Flip3 5G je voděodolný se stupněm krytí IPX8
Vyrazte ven na to odkládané dobrodružství, Galaxy Z Flip3...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806092564534.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB krémová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB krémová
Právě si prohlížíte...

12741,- Kč