Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Galaxy S9+ Duos černý

Samsung Galaxy S9+ Duos černý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Galaxy S9+ Duos černý z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsung Galaxy S9+ Duos černý .

Detailní informace

Mobilní telefon Samsung Galaxy S9+ Duos černý:
Vlastnosti telefonu158,1 mm73,8 mm8,5 mmHmotnost telefonu: 189 g6,2úhlopříčka displejeAndroid 8typ operačního systému3 500 mAhkapacita baterieDual SIMtyp SIM karty73,8 × 158,1 ×8,5 mmrozměry telefonu (Š×V×H)64 GBvnitřní paměť12 + 12 + 8 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicroSD až 400 GBslot na paměťové karty189 ghmotnost telefonu
Představujeme vám Galaxy S9+ Duos Black Variabilní clonaFotoaparátem s variabilní clonou vytvoříte skvělé fotografie z půlnoční párty i poledního pikniku.3D ...avatarProměňte svá selfie na animovaná 3D emoji pro rozšířenou realitu a pošlete svůj úsměv přátelům.Zpomalené záběryVyužijte superzpomalené záběry v 960 snímcích za sekundu a zachyťte detaily i té nejrychlejší akce.Stereo reproPonořte se do bohatších tónů stereo reproduktorů kalibrovaných AKG s technologií Dolby Atmos.IP68S certifikací odolnosti vůči vodě a prachu IP68 vás už nebudou omezovat ani rozmary počasí.Infinity displejInfinity displej se stane vaší rozsáhlou pracovní plochou i perfektním plátnem pro filmové zážitky.
Nová definice fotoaparátuRevoluční fotoaparát, který se přizpůsobí okolnímu světlu jako vaše oko.
Stvořený pro den i nocInspirace si nevybírá ideální denní dobu. Přichází kdykoliv. Právě proto potřebujete fotoaparát, který je připravený zachytit jakýkoliv okamžik a v jakýchkoliv podmínkách. Díky své variabilní cloně je duální 12Mpx fotoaparát Galaxy S9+ s optickou stabilizací právě takovým nástrojem. Jeho širokoúhlý objektiv inteligentně přepíná mezi hodnotami světelnosti f/2,4 pro fotografie při dobrém světle a f/1,5 pro zaznamenání ostrých snímků i uprostřed noci. Jednoduše mění svou velikost v závislosti na množství světla tak jako lidské oko. Samozřejmě poslechne i vaše příkazy a nastavení clony si můžete zvolit i ručně. Ať už zvolíte jakýkoliv způsob, budete mít jistotu, že vaše snímky budou mít ty správné parametry a nejvyšší možnou kvalitu ve dne i v noci.
Kouzlo nekončícího okamžikuRadost i šok na tvářích přátel. Mistrovský trik na skateboardu. Prasknutí nafouknutého balónku. Mávnutí hmyzích křídel. Pohybů, které trvají méně než okamžik, je nespočet. Galaxy S9+ je však umí zachytit. I ten nejprchavější moment umí zaznamenat tak, abyste si jej vychutnali v celé jeho kráse. Superzpomalené video v 960 snímcích za sekundu promění okamžik, který je hned pryč, v dlouhotrvající dílo plné detailů. Využít můžete jak automatické spuštění nahrávání při detekování rychlého pohybu, tak možnost nahrání až dvaceti zpomalených segmentů při ručním natáčení.
Proměňte svá selfie v emojiRozšiřte okolní realitu o veselá emoji s vaší podobou. Ze svých selfie snadno vytvoříte animovaná emoji, která sledují vaše vlastní pohyby, ale i různorodé nálepky pro vtipnější chatování s přáteli. Prostě na sebe natočte přední fotoaparát, vytvořte svůj 3D avatar a upravte jeho vzhled – a záleží jen na vás, jestli tak učiníte podle pravdy nebo podle aktuální nálady. Vytvořená AR emoji pak použijete úplně stejně jako jiné grafické prvky v různých komunikačních aplikacích. S tím rozdílem, že budou skutečně jedinečná. Jsou totiž doslova vaše.
Dopřejte si bohatší zvukNastavení audia smartphonu Samsung Galaxy S9+ byla věnována maximální možná péče. Na vývoji reproduktorů se totiž podíleli odborníci ze společnosti AKG. Stereo reproduktory jsou schopné přehrávat zvuk o 40 procent hlasitější ve srovnání s předchozím modelem telefonu Galaxy a mohou se pochlubit ještě hlubším podáním basů. K výjimečnému audiovizuálnímu zážitku ze sledování filmů ve vysokém rozlišení navíc přispívá technologie prostorového audia Dolby Atmos. Díky ní si vychutnáte mnohem bohatší zvuk, než jaký jste s mobilním telefonem mohli svému sluchu dopřát doposud.
Rozumí si se světemBonjour! How are you? Auf Wiedersehen! Základní fráze nejrozšířenějších evropských jazyků možná hravě zvládáte. Ale co třeba exotičtější abecedy vzdálenějších koutů planety? S nejnovějším mobilním telefonem od společnosti Samsung...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8801643128074.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Samsung Galaxy S9+ Duos černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Galaxy S9+ Duos černý
Právě si prohlížíte...

12591,- Kč